Life

Cine este Carina Veghiu, al treilea Golden Buzz de la Românii au talent 2023. L-a cucerit pe Andi Moisescu cu vocea ei dumnezeiască

Cine este Carina Veghiu, fetița de 11 ani care l-a făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz-ul în a doua ediție din noul sezon Românii au talent.
27.01.2023 | 23:03
Cine este Carina Veghiu al treilea Golden Buzz de la Romanii au talent 2023 La cucerit pe Andi Moisescu cu vocea ei dumnezeiasca
Cine este Carina Veghiu, fetița căreia Andi Moisescu i-a dat Golden Buzz la Românii au talent. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carina Veghiu a urcat pe scena de la Românii au talent, a uimit și nu a plecat acasă cu patru de „Da”, ci cu un Golden Buzz de la Andi Moisescu. FANATIK te ajută să o cunoști mai bine pe fetița minune pe care concursul de la Pro TV o poate ajuta să-și îndeplinească visul: acela de a fi o mare artistă.

Cine este Veghiu Carina, concurenta de la Românii au talent care l-a făcut pe Andi Moisescu să apese pe Golden Buzz

Pe scena de la Românii au talent, Carina Andreea Veghiu a urcat cu emoții, dar după o scurtă discuție cu jurații, puștoaica s-a mai liniștit. A fost și momentul în care copila a precizat faptul că-i place și obișnuiește să folosească accente englezești atunci când cântă, însă nimeni nu se aștepta să o facă atât de bine.

ADVERTISEMENT

În timp ce Smiley și Pavel Bartoș cereau dovezi care să ateste că ea chiar are 11 ani, Carina a început să interpreteze piesa The Impossible Dream, scoțând la iveală un timbru ieșit din comun, neobișnuit pentru România după cum chiar Andra a remarcat mai târziu, comparând-o cu marea artistă Jennifer Hudson.

Dacă pe parcursul reprezentației, jurații de la Românii au talent au avut lacrimi în ochi, la final au aplaudat-o, la unison cu întreaga sală, în picioare.

ADVERTISEMENT

Andi Moisescu: „Sper să fac puțină dreptate”

Dar de departe, cel mai emoționat și fascinat a fost Andi Moisescu, care a trăit sentimente greu de explicat în cuvinte și care pentru a se calma a găsit o singură soluție posibilă- să apese Golden Buzz-ul care a trimis pe Carina Veghiu direct în semifinalele concursului.

„În primul rând că m-a lovit timbrul tău, trebuie să spun sincer. E o atitudine, în primul rând, care denotă o maturitate în fața căreia mă predau, pur și simplu. Problema cea mai mare este că în timp ce Andra îmi arăta pielea de găină, deja de două ori se cutremurase și la mine și de când s-a terminat numărul tău, mă uit că sunt într-un nivel de stres mare.

ADVERTISEMENT

Adică pulsul nu vrea să scadă, cam asta e povestea și întrucât nu vreau să apelez la ajutoarele noastre medicale, singura soluție pe care o văd la dispoziție… Și sper să fac puțină dreptate, eu cred că tu meriți lucrul ăsta, i-a spus Andi Moisescu copilei înainte să apese butonul auriu, în ediția Românii au talent difuzată vineri, 27 ianuarie 2023.

Instant, Carina Veghiu a început să plângă, iar susținătorul său a plecat de la masa juraților pentru a o îmbrățișa, remarcând și faptul că, de aproape, e ușor să-ți dai seama că în spatele maturității din voce se află, totuși, un copil.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

Cum se descrie Carina Veghiu: „Sunt o fată simplă de la țară”

Deși a uimit pe scena de la Românii au talent, Carina Veghiu se descrie ca fiind o fată simplă, modestă și nici nu se aștepta ca vocea să aibă un impact atât de mare.

„Sunt o fată simplă, de la țară. Bine ați venit la sălciile copilăriei mele, din Tătărani. Tătăraniul, în general, este un sat liniștit, nu e mare lucru, decât prieteniile îl fac special și e destul de drăguț să ai prieteni aproape de tine”, a spus copila, în timp ce se plimba pe bicicletă, în satul natal.

Faptul că o fată de 11 ani, venită dintr-un sat de care puțini a auzit, a reușit să cânte în acest fel a fost evidențiat și de Andra, care a mai afirmat și că singura explicație pe care o vede posibilă, e Dumnezeu.

 „Vine dintr-un sătuc și te lovește ca și cum ar veni din America. O voce ca asta se naște o dată la nu știu câți ani. Nu are cum o voce ca asta să treacă neobservată”, a spus jurata Românii au talent cu tărie.

Carina Veghiu nu era sigură nici că va trece în etapa următoare

O salcie din sat, spune Andreea Carina, este oaza ei de liniște. A descoperit- cu prietenii și a devenit locul în care se refugiau pentru a se ascunde de realitate și în care-și găsește și acum pacea și visează la momentele în care va cânta pe cele mai mari scene ale lumii.

„Îmi place să cânt și chiar vreau să devin o cântăreață foarte, foarte cunoscută, să cânt pe niște scene foarte mari, alături de alți artiști foarte populari.

Am venit la Românii au talent ca să-mi dovedesc mie că am puterea să fiu cântăreața care-mi doresc să fiu și vreau să văd cum e să cânți în fața unui public, să pot să-mi dau seama cum se simte și dacă nu trec mai departe e o experiență care va rămâne”, a povestit Carina Veghiu.

Înainte de a ajunge la Pro TV, Carina Veghiu- Golden Buzz-ul lui Andi Moisescu- l-a impresionat pe Pepe

Cât despre artiștii foarte populari, Golden Buzz-ul lui Andi Moisescu a făcut deja cunoștință cu unul din România. În urmă cu an an, Andreea Carina Veghiu a fost invitata lui Pepe, prezentatorul noului show de la Antena 1, în emisiunea online pe care acesta o găzduiește pe YouTube.

În cadrul producției Concert online- Generația următoare, Carina a petrecut două ore și jumătate alături de cântăreț, timp în care a interpretat piese celebre din România și nu numai. Printre acestea se numără: Mulțumesc, iubită mamă! – a Mirabelei Dauer, My way- de la Frank Sinatra, De-ai fi tu salcie la mal, și multe altele.

„O am alături de mine pe Karina pe care o pup și vă spun de pe acum că este reprezentativă pentru generația următoare. Este cel mai tânăr invitat al meu și, cumva, am emoții. Pentru că e de vârstă cu fata mea. În seara asta ne va cânta o fetiță de aproape 10 ani.

Vrea să vă demonstreze că are deja potențial și că poate să interpreteze mai bine decât mulți alți tineri. Ea este un copil minunat, senzațional, pentru că a participat la o grămadă de festivaluri, concursuri”, este prezentarea pe care vedeta Antena 1 i-a făcut-o concurentei „de aur” de la Românii au talent.

Carina Veghiu își promovează talentul în mediul online

Tot aici, Golden Buzz-ul lui Andi a dezvăluit că iubește muzica de la 3-4 ani și a început să cânte prin fiecare colț al casei până când mama sa s-a oferit să înceapă colaborarea cu un profesor. Vorbește fluent engleza de când avea mai puțin de 7 ani și a învățat de una singură privind videoclipuri pe internet.

De asemenea, micuța a precizat că printre zecile de concursuri la care a participat, a fost și unul în cadrul căruia chiar Ozana Barabancea, jurata de la Te cunosc de undeva, a lăudat-o.

Deși are doar 11 ani, Carina Veghiu nu stă degeaba. Pe lângă concursurile la care merge, fie ele televizate, fizice sau online, se promovează și pe platformele sociale. Deocamdată, deține un canal de YouTube cu 73 de abonați și un cont de Instagram unde o urmăresc 150 de persoane- la momentul la care acest articol a fost scris- dar cu siguranță numărul acestora va crește considerabil după difuzarea momentului său de la Românii au talent.

ADVERTISEMENT