Life

Cine este concurentul care a primit primul Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 14. Moment de excepție și o poveste de viață emoționantă

El este concurentul care a primit primul Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 14. Momentul a fost unul cu adevărat excepțional.
09.02.2024 | 22:35
Cine este concurentul care a primit primul Golden Buzz la Romanii au Talent sezonul 14 Moment de exceptie si o poveste de viata emotionanta
Cine este concurentul care a primit primul Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 14. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine este concurentul care a primit primul Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 14? Show-ul adorat de români de la Pro Tv a început deja, iar o mulțime de momente emoționante s-au putut vedea în ediția de vineri, 9 februarie.

Cine este concurentul care a primit primul Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 14

A început Românii au talent sezonul 14. Iar emoțiile s-au ținut în lanț încă din primele minute ale show-ului. O mulțime de concurenți talentați au urcat pe scenă și au dat tot ce au avut mai bun.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu se aștepta însă ca fix din prima ediția e sezonului 14 de la Românii au Talent să fie dat și primul Golden Buzz. Cine este concurentul care a reușit să obțină acest avantaj?

Toți jurații au rămas fără cuvinte când l-a văzut. Și nici publicul nu a fost mai prejos. Nu puțini sunt cei care au rămas uimiți în momentul în care l-au văzut pe acest bărbat pe scenă.

ADVERTISEMENT

De altfel, unii jurați au fost impresionați până la lacrimi. Cine este concurentul care a primit primul Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 14? Barica Emanuel este cel care a venit cu un moment excepțional.

Bărbatul are o poveste de viață destul de emoționantă. Chiar și așa, asta nu l-a împiedicat să urce cu zâmbetul pe buze pe scenă în fața juraților. Le-a povestit o parte din viața sa și apoi i-a uimit cu talentul său.

ADVERTISEMENT

Povestea emoționantă a lui Barica Emanuel

Astfel, concurentul care a primit primul Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 14 a lucrat pe străzile din Germania. Deși este din Botoșani, Emanuel a sperat la o viață mai bună, așa că a plecat în Berlin.

Desenează, iar pasiunea pentru desen a avut-o încă de la vârsta de 6 ani. Nimeni nu avea să știe însă ce momente dificile vor urma. Bărbatul și-a luat viața în piept, dar a ajuns să fie jefuit. A rămas fără bani, dar și fără o mulțime de lucruri.

ADVERTISEMENT

Asta nu l-a împiedicat însă să viseze mai departe. Mai mult de atât, Barica Emanuel recunoaște că arta l-a ținut departe de o mulțime de lucruri rele și de asemena, l-a salvat din diferite situații.

 „Am crescut de la 7 ani cu desenele japoneze, anime. Mama m-a lăsat când aveam 7 ani în casă la unul dintre vecini și acolo am văzut prima dată un televizor. Am crescut cu multe exemple negative. Arta m-a ferit de toate lucrurile rele și primejdioase.

Mi-a fost totul! În a treia zi mi s-a furat totul – materialele, portofoliul, banii. Am strigat după ei, dar cine să înțeleagă. Nu știam ce să fac”, a povestit Emanuel cu lacrimi în ochi, înainte de a-și începe numărul.

Și Andi Moisescu a fost cel care a mizat totul. Juratul de la Românii au talent nu a pierdut timpul și a apăsat butonul auriu, la care mulți concurenți visează, sub privirile tuturor. Iar momentul a fost unul cu adevărat emoționant.

ADVERTISEMENT
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de...
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de femeia care a spus: „L-am luat pe Adi care era nimeni, nimic”
"Cea mai frumoasă femeie din România" și soțul ei au pierdut zeci de mii de euro. "A fugit din țară!"
Averea descoperită în bagajul de cală al unui bărbat, în Aeroportul Henri Coandă....
Averea descoperită în bagajul de cală al unui bărbat, în Aeroportul Henri Coandă. Românul se întorcea din Spania. FOTO
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat...
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat bani ca să-și cumpere apartament
VIDEO Autostrada Moldovei - prima autostradă a României pe care se lucrează integral....
VIDEO Autostrada Moldovei - prima autostradă a României pe care se lucrează integral. Autoritățile însă avertizează
Cum a fost descoperită povestea de iubire dintre profesorul de sport din Ploieşti...
Cum a fost descoperită povestea de iubire dintre profesorul de sport din Ploieşti şi adolescenta de 14 ani. Cei doi aveau o relaţie de anul trecut
Cum sunt tratați românii la o școală din Ungaria. Un vlogger din România...
Cum sunt tratați românii la o școală din Ungaria. Un vlogger din România a filmat totul VIDEO
A plătit 90.000 de euro pentru o datorie de 100 de euro. Cum...
A plătit 90.000 de euro pentru o datorie de 100 de euro. Cum s-au folosit trei români din Spania de alți patru conaționali
Ce cuplu a câștigat show-ul Power Couple de la Antena 1. Nimeni nu...
Ce cuplu a câștigat show-ul Power Couple de la Antena 1. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Top 5 materiale de construcții care se scumpesc în 2024
Top 5 materiale de construcții care se scumpesc în 2024
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe...
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe internet! FOTO
Mantea, probleme mari de sănătate după ce a ales Divinitatea în locul tratamentul...
Mantea, probleme mari de sănătate după ce a ales Divinitatea în locul tratamentul medicamentos pentru boala cumplită de care suferă
Transnistria nu poate fi apărată fizic decât cu „armament strategic”, adică arsenalul nuclear,...
Transnistria nu poate fi apărată fizic decât cu „armament strategic”, adică arsenalul nuclear, spune un propagandist rus
Ce a făcut Jador după descalificarea de la „Survivor All Stars”. Artistul a...
Ce a făcut Jador după descalificarea de la „Survivor All Stars”. Artistul a revenit în România