Life

Cine este concurentul care a primit primul Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 14. Moment de excepție și o poveste de viață emoționantă

El este concurentul care a primit primul Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 14. Momentul a fost unul cu adevărat excepțional.
09.02.2024 | 22:35
Cine este concurentul care a primit primul Golden Buzz la Romanii au Talent sezonul 14 Moment de exceptie si o poveste de viata emotionanta
Cine este concurentul care a primit primul Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 14. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine este concurentul care a primit primul Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 14? Show-ul adorat de români de la Pro Tv a început deja, iar o mulțime de momente emoționante s-au putut vedea în ediția de vineri, 9 februarie.

Cine este concurentul care a primit primul Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 14

A început Românii au talent sezonul 14. Iar emoțiile s-au ținut în lanț încă din primele minute ale show-ului. O mulțime de concurenți talentați au urcat pe scenă și au dat tot ce au avut mai bun.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu se aștepta însă ca fix din prima ediția e sezonului 14 de la Românii au Talent să fie dat și primul Golden Buzz. Cine este concurentul care a reușit să obțină acest avantaj?

Toți jurații au rămas fără cuvinte când l-a văzut. Și nici publicul nu a fost mai prejos. Nu puțini sunt cei care au rămas uimiți în momentul în care l-au văzut pe acest bărbat pe scenă.

ADVERTISEMENT

De altfel, unii jurați au fost impresionați până la lacrimi. Cine este concurentul care a primit primul Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 14? Barica Emanuel este cel care a venit cu un moment excepțional.

Bărbatul are o poveste de viață destul de emoționantă. Chiar și așa, asta nu l-a împiedicat să urce cu zâmbetul pe buze pe scenă în fața juraților. Le-a povestit o parte din viața sa și apoi i-a uimit cu talentul său.

ADVERTISEMENT

Povestea emoționantă a lui Barica Emanuel

Astfel, concurentul care a primit primul Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 14 a lucrat pe străzile din Germania. Deși este din Botoșani, Emanuel a sperat la o viață mai bună, așa că a plecat în Berlin.

Desenează, iar pasiunea pentru desen a avut-o încă de la vârsta de 6 ani. Nimeni nu avea să știe însă ce momente dificile vor urma. Bărbatul și-a luat viața în piept, dar a ajuns să fie jefuit. A rămas fără bani, dar și fără o mulțime de lucruri.

ADVERTISEMENT

Asta nu l-a împiedicat însă să viseze mai departe. Mai mult de atât, Barica Emanuel recunoaște că arta l-a ținut departe de o mulțime de lucruri rele și de asemena, l-a salvat din diferite situații.

 „Am crescut de la 7 ani cu desenele japoneze, anime. Mama m-a lăsat când aveam 7 ani în casă la unul dintre vecini și acolo am văzut prima dată un televizor. Am crescut cu multe exemple negative. Arta m-a ferit de toate lucrurile rele și primejdioase.

Mi-a fost totul! În a treia zi mi s-a furat totul – materialele, portofoliul, banii. Am strigat după ei, dar cine să înțeleagă. Nu știam ce să fac”, a povestit Emanuel cu lacrimi în ochi, înainte de a-și începe numărul.

Și Andi Moisescu a fost cel care a mizat totul. Juratul de la Românii au talent nu a pierdut timpul și a apăsat butonul auriu, la care mulți concurenți visează, sub privirile tuturor. Iar momentul a fost unul cu adevărat emoționant.

ADVERTISEMENT