Life

Andrei Krișan, finalist Survivor 2023, a făcut dezvăluiri despre prima ediție Survivor All Stars: ”A fost o schimbare majoră”

Andrei Krișan, finalist Survivor 2023, a oferit câteva detalii despre noul sezon al competiției din Republica Dominicană. Ce a scos la iveală despre concurenți?
18.01.2024 | 07:14
Andrei Krisan finalist Survivor 2023 a facut dezvaluiri despre prima editie Survivor All Stars Afost o schimbare majora
Andrei Krișan, despre prima ediție Survivor All Stars/ sursa foto: instagram
ADVERTISEMENT

Prima ediție a noului sezon Survivor All Stars a avut loc marți seară, 16 ianuarie 2024, la PRO TV. Andrei Krișan, unul dintre cei trei finaliști de la Survivor 2023, a comentat noua ediție a competiției filmată în jungla Dominicană. Ce a declarat la adresa noilor participanți?

Andrei Krișan, despre prima ediție Survivor All Stars

Survivor All Stars a început oficial pe 16 ianuarie 2024, iar noul sezon se anunță unul incendiar. 20 de concurenți, 10 Faimoși și 10 Războinici, au acceptat să participe la cel mai dificil concurs televizat.

ADVERTISEMENT

Andrei Krișan, fost campion național de Karate Shotokan și Taekwondo, a comentat ce s-a întâmplat în prima ediție a emisiunii de la PRO TV. Reamintim faptul că sportivul a ajuns în marea finală Survivor 2023, dar nu a reușit să câștige marele premiu de 100.000 de euro.

Prima ediție Survivor All Stars 2024 a debutat cu Jocul Focului, astfel că membrii tribului au trebuit să lucreze în echipă, pentru prima dată. Din nefericire, Lola Crudu, din echipa Războinicilor, a leșinat după ce Daniel Pavel a dat fluierul de start. Andrei Krișan i-a luat apărarea concurentei, precizând că competiția este una dificilă.

ADVERTISEMENT

Schimbarea majoră din noul sezon

”În primul joc s-a vrut să se evidențieze cât mai mult jocul de echipă și, bineînțeles, cât de mult își doresc, cu toții, să rămână împreună. A fost neplăcut să vezi că i se face cuiva rău – cum a fost cazul Lolei – și mi s-a părut wow că încă din prima zi se vede dificultatea de a rămâne sub cerul acela care o dată e cu 40 grade, o dată plouă, nu știi ce te așteaptă și sunt convins că este tare dificil în momentul de față, pentru toată lumea.

Îmi pare rău pentru Lola pentru că a trebuit să treacă prin chestia asta, dar premiera din traseul ăsta este, în primul rând, că au intrat toți – ceea ce a fost o schimbare majoră. Pe lângă asta, premiul mi s-a părut extraordinar, motiv pentru care războinicii s-au descurcat grozav, au lucrat în echipă, dar acel gram de noroc – cum a zis și Iancu – a aparținut faimoșilor. Războinicii mi s-a părut că au ajuns mult mai repede decât faimoșii și chiar s-au omogenizat destul de bine”, a declarat Andrei Krișan pentru Ciao.ro. 

ADVERTISEMENT

De asemenea, Andrei Krișan i-a lăudat pe Jador și Zanni și Iancu și Robert, pentru că au reușit să găsească simbolul ascuns al imunității. ”O mega surpriză! Genul de surpriză cu care nu te întâlnești în Survivor din prima zi – să vezi că există o șansă se te salvezi cu un colan de imunitate – este extraordinar. Nu mi-a venit să cred că am văzut de la primul joc șansa de a te salva sau de a salva pe cineva la primul pericol”.

Războinicii au pierdut primul joc

Războinicii au pierdut primul joc al ediției, dar au reușit să-și ia revanșa la jocul pentru provizii. Echipa albastră a obținut un scor de 5 la 1. Fostul concurent, Andrei Krișan, a precizat că Războinicii au tras din greu și au demonstrat că au o motivație puternică.

ADVERTISEMENT

”Al doilea joc, din punctul meu de vedere, pe cât de ușor pare de la televizor să tragi carul acela după tine, e super dificil și, plus de asta, e foarte dificil să rămâi cu apă în gălețile respective. Când ajungi la final, să trebuiască să le reumpli și cu jghiabul acela atât de subțirel… cred că a fost mult de muncă, însă, al doilea joc – hai Războinicii, forța Războinicii – au dat dovadă că asta înseamnă să fii războinic, să ai o motivație mai puternică decât faimoșii, să îți dorești, cu adevărat, să câștigi”, a mai completat acesta, pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT
Tags: