Life

Cine este Cristian Grigorescu, ispită masculină la Insula Iubirii 2022. Are un canal de Youtube cu zeci de mii de urmăritori

Cine este Cristian Grigorescu, ispită la Insula Iubirii 2022. Acesta este pasionat de sport, fiind antrenor personal, dar are și un cont de Youtube. El a absolvit Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport.
17.04.2022 | 17:30
Cine este Cristian Grigorescu ispita masculina la Insula Iubirii 2022 Are un canal de Youtube cu zeci de mii de urmaritori
Cine este Cristian Grigorescu, ispită masculină la Insula Iubirii 2022. Are un canal de Youtube cu zeci de mii de urmăritori. foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Cristian Grigorescu este ispită în sezonul șase la Insula Iubirii. Acesta vine în emisiune cu un singur gând: acela de a testa toate concurentele.

Cine este Cristian Grigorescu, ispită la Insula Iubirii 2022: Vârstă, ocupaţie, pasiuni

Cristian Grigorescu este una dintre cele zece ispite masculine de la Insula Iubirii 2022, care trebuie să seducă concurentele și să pună la test relațiile dintre acestea și partenerii cu care au venit la emisiune.

ADVERTISEMENT

Ispita de la Insula Iubirii a precizat că este pasionat de dans sportiv și chiar a studiat acest domeniu, fiind licențiat în sport şi performanţă motrică.

În vârstă de 28 de ani, Cristian Grigorescu este antrenor personal, așa că o altă pasiune a lui este sala de fitness și să îi ajute pe alții să ajungă la silueta mult visată.

ADVERTISEMENT

„Pasionat de dans sportiv şi licenţiat în sport şi performanţă motrică, Cristian Grigorescu (28 de ani, antrenor personal), îşi va folosi atuurile încă de la început pe Insula Iubirii”, se arată într-un comunicat transmis de Antena 1.

Cristian Grigorescu
Cristian Grigorescu. Foto: Instagram

Ispita crede în zodii și în iubire, chiar dacă nu prea a avut succes la acest capitol, având în vedere că toate relațiile lui s-au terminat prost.

ADVERTISEMENT

Totuși, a venit cu gânduri mari la emisiunea Insula Iubirii, deoarece vrea să cucerească toate concurentele sau măcar să le testeze fidelitatea față de partener.

„Încrezător în zodii şi cu un gust amar lăsat de relaţiile care nu s-au încheiat bine, Cristian porneşte la drum ghidat de un singur gând – să testeze toate concurentele din show.

ADVERTISEMENT
Cristian Grigorescu Insula Iubirii
Cristian Grigorescu Insula Iubirii. Foto: antena 1

Dacă va reuşi sau nu, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, în curând, la Antena 1”, se mai arată în comunicat.

Antrenorul personal a dezvăluit că are și niște presimțiri în legătură cu emisiunea. Sunt doar două variante posibile, crede Cristian Grigorescu de la Insula Iubirii.

Ispita Insula Iubirii
Ispita Insula Iubirii. Foto: Instagram

Una dintre acestea constă în implicarea sa emoțională într-o relație cu una dintre concurente, iar cea de-a doua faptul că poate să ajute unul dintre bărbații veniți în competiție să își dea seama de adevăratul caracter al femeii de lângă el, în cazul în care aceasta ar cădea pradă tentațiilor.

„Simt că ori o să mă îndrăgostesc, ori o să ajut pe cineva să-și deschidă ochii față de persoana cu care este”, a spus Cristian Grigorescu, ispita de la Insula Iubirii.

Ce postează Cristian Grigorescu pe canalul său de Youtube

Cristian Grigorescu are un canal de Youtube pe care postează des. Acesta are 48 de mii de abonați, iar clipurile sale reprezintă farse. Cea mai veche postare de pe contul său este de acum trei ani.

Cel mai recent clip video este de acum două luni, având aproape 6.000 de vizionări.  Totuși, canalul de pe platforma de streaming a avut și zile mai bune, cele mai urmărite filmulețe având și peste 50 de mii de vizualizări.

Ispita de la Insula Iubirii este faimos și pe Instagram, unde are 20 de mii de urmăritori. De altfel, inclusiv el își atribuie denumirea de creator de conținut pe Youtube și TikTok.

Cristian Grigorescu a absolvit Colegiul Tehnic Anghel Saligny din București și a urmat cursurile de la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport București (UNEFS).

ADVERTISEMENT