Life

Cine este, de fapt, fosta soție a lui Radu Vâlcan. Prezentatorul s-a căsătorit la 26 de ani

Cine este, de fapt, fosta soție a lui Radu Vâlcan. Prezentatorul de televiziune s-a căsătorit cu ea când avea 26 de ani.
16.08.2023 | 00:30
Cine este de fapt fosta sotie a lui Radu Valcan Prezentatorul sa casatorit la 26 de ani
Cine este, de fapt, fosta soție a lui Radu Vâlcan. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Cine este, de fapt, fosta soție a lui Radu Vâlcan. Celebrul prezentator a mai fost căsătorit o dată înainte de a fi cu Adela Popescu.

Cine este, de fapt, fosta soție a lui Radu Vâlcan

Radu Vâlcan s-a căsătorit pentru prima dată când avea doar 26 de ani. Tereza Tranakas este numele femeii care i-a furat atunci inima prezentatorului. El chiar a ajuns la altar cu această femeie, de care a ajuns să se despartă ulterior.

ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan s-a căsătorit în 2003 cu Tereza Tranakas, dar mariajul lor a durat doar patru ani. Cei doi au decis să pună capăt relației pentru că nu se mai înțelegeau.

De vină nu a fost nimeni, spune Radu Vâlcan, ci o lipsă a unei relații pe care ambii o doreau. Cei doi au ajuns să se încarce cu energie negativă, așa că au decis să se despartă până la urmă.

ADVERTISEMENT

„Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool.

Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai mergea relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută ca individ să creşti”, spunea Radu Vâlcan în urmă cu ceva vreme.

ADVERTISEMENT
Așa arată fosta soție
Așa arată fosta soție. Foto Facebook

Cu ce se ocupă fosta soție a prezentatorului

Sunt 16 ani de atunci, iar ambii soți și-au văzut de viața lor. Astfel, Radu Vâlcan și-a găsit fericirea în brațele Adelei Popescu, iar Tereza a găsit și ea un bărbat care să o facă fericită.

Fosta soție a lui Radu Vâlcan este acum și mamă, dar și o afaceristă de succes. Tereza are propria sa firmă de publicitate.

ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan a cunoscut-o pe Adela Popescu în 2010 și de atunci au rămas împreună. Sunt căsătoriți din 2015, iar ceremonia de atunci a fost făcută în mare secret.

ADVERTISEMENT
Tags: