Life

Ce diferență mare de vârstă e între Radu Vâlcan și Adela Popescu: “Sunt destul de matură”

Ce diferență de vârstă este între Radu Vâlcan și Adela Popescu. Cei doi formează un cuplu de ani buni și au împreună trei copii.
13.08.2023 | 15:55
Ce diferenta mare de varsta e intre Radu Valcan si Adela Popescu Sunt destul de matura
Diferența de vârstă dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt împreună de ani buni, dar ce diferență mare de vârstă există între cei doi soți? Fosta prezentatoare de la Vorbește lumea a abordat acest subiect, acum ceva timp,

Ce diferență de vârstă e între Radu Vâlcan și Adela Popescu. Dezvăluirea făcută de fosta prezentatoare

În 13 ani de relație și 8 de căsnicie, Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au întemeiat o familie frumoasă și formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbizul românesc.

ADVERTISEMENT

Cu toate că sunt atât de cunoscuți, puțini știu care este diferența de vârstă dintre cei doi soți. Adela Popescu a vorbit despre acest subiect în cadrul unei ediții mai vechi a emisiunii Vorbește lumea, din perioada în care încă era prezentatoare.

Vedeta a spus că între ea și partenerul ei de viață este o diferență de 9 ani, Radu Vâlcan fiind cel mai mare. În prezent, Adela Popescu are 36 de ani, urmând să facă 37 peste câteva luni, iar soțul ei a împlinit 46 de ani în februarie.

ADVERTISEMENT

Actrița a spus atunci că este suficient de matură și că vârsta nu este ceva ce le afectează relația. În schimb, vedeta spune că sunt anumite diferențe care pot provoca probleme.

“La noi este o diferență mai mare. Eu am 35, el 44. Sunt 9 ani. Nu, nu a contat. El îmi povestește de perioada când era depeșar. Am prins alte curente muzicale, dar sunt destul de matură să etompez diferența de 9 ani.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, diferențele mi se par problematice, fie că este vorba de cultură sau de altele”, a spus Adela Popescu la Pro TV, la începutul anului trecut, la Vorbește lumea.

Cum trec peste probleme Adela Popescu și Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan muncesc foarte mult, însă reușesc să găsească momente doar pentru ei și să discute despre diverse lucruri. Până acum, cei doi nu au avut nevoie de terapie pentru că au reușit să treacă peste orice problemă.

ADVERTISEMENT

În plus, familia este foarte importantă pentru ei, așa că sunt dispuși să facă orice pentru a trece peste momentele mai grele din căsnicie, dacă acestea ar apărea.

“De curând, am avut parte de două săptămâni la Vama Veche, filmând pentru un film de lungmetraj. A fost senzaţional. Copiii s-au simţit neaşteptat de bine fără noi, iar noi fără ei… Ce să mai spun? (zâmbește) Altfel, ne găsim măcar un moment în zi când suntem doar noi doi şi ne spunem tot ce ni s-a întâmplat peste zi.

Nu am apelat pentru că nu am trecut niciodată prin ceva de nedepăşit. Dar cred real că terapia ajută atunci când ai nevoie. Și mai cred că familia merită orice efort, orice sacrificiu”, a declarat Radu Vâlcan pentru Viva.

ADVERTISEMENT