Life

Cine este femeia care l-a cucerit pe Denis Hanganu, băiatul rău din Clanul: „Mi-am dorit foarte mult să rămână în viața mea”

Denis Hanganu, băiatul rău din Clanul, trăiește, în afara platourilor de filmare, o frumoasă poveste de iubire. Cea care îl face fericit nu are legătură cu domeniul artistic.
26.09.2022 | 12:35
Cine este femeia care la cucerit pe Denis Hanganu baiatul rau din Clanul Miam dorit foarte mult sa ramana in viata mea
Cine este iubita lui Tudor Hanganu, actorul care îl interpretează pe Tudor Achim în Clanul. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În Clanul, personajul său, Tudor Achim, se îndrăgostește de Vera, fiica lui Bebe Mecelearu’, interpretată de Theo Rose. În realitate, însă, Denis Hanganu trăiește de mai mulți ani o frumoasă poveste de iubire cu Raluca, de profesie medic chirurg.

Cine este cea care l-a cucerit pe Denis Hanganu, băiatul rău din Clanul

Pe Denis Hanganu îl cunoaște deja multă lume. A debutat pe micile ecrane cu rolul din Sacrificiul, iar acum a depășit tiparul de băiat cuminte și a trecut la cel al lui Tudor Achim din Clanul. Dacă în serial se știe deja că se va îndrăgosti de Vera, fiica temutului interlop Bebe Măcelaru’, interpretată de Theo Rose, în realitate, actorul nu este deloc disponibil din punct de vedere sentimental.

ADVERTISEMENT

Denis Hanganu se iubește de mai mulți ani cu Raluca, pe care spune că a cunoscut-o „într-o vară ca nicio alta”. Crede ca destinul a făcut ca ei să se întâlnească și legătura a fost una puternică încă de la început, ceea ce l-a făcut să o vrea alături pentru tot restul vieții.

„A existat din prima clipă acea conexiune specială cu caracter de unicitate. Și cum ceea ce este unic trebuie păstrat și protejat, mi-am dorit foarte mult că ea să rămână în viața mea”, a declarat Denis Hanganu pentru VIVA. 

ADVERTISEMENT

Raluca nu face parte din lumea artei, din contră, este „un grozav medic chirurg”, după cum a descris-o actorul din Clanul. Faptul că au interese atât de diferite este și ceea ce îi unește.

„Avem ce ne povesti acasă unul celuilalt, nu ne plictisim niciodată. Este un medic chirurg grozav, foarte dedicat, și sunt mândru că face parte tagma medicilor tineri din valul noilor generații care nu aplică pacienților aceleași principii și practici învechite și arhicunoscute pe la noi”, a adăugat Denis Hanganu.

ADVERTISEMENT

Ce spune Denis Hanganu despre căsătorie și copii?

Din punctul de vedere al actorului din serialul de la Pro TV, pentru oricine este o binecuvântare să devină părinte, însă este un subiect pe care îl consideră intim și despre care nu vrea să ofere mai multe detalii.

Cât despre căsătorie, este de părere că actul nu oferă garanție unei relații, dar că o înnobilează, oferind frumusețe și sens lucrurilor.

ADVERTISEMENT

Astfel, Denis Hanganu a concluzionat că el crede în căsătorie și că încă din cele mai vechi timpuri, oamenii aveau diferite ritualuri prin care să marcheze uniunea dintre două persoane care se iubesc.

ADVERTISEMENT