Sport

Cine este „informatorul” lui Gigi Becali: „El îi spune tot ce e la echipă”

Dumitru Dragomir a dezvăluit cine este „informatorul” lui Gigi Becali, despre care spune că este lângă patronul FCSB-ului de zece ani.
07.09.2023 | 10:07
Cine este informatorul lui Gigi Becali El ii spune tot ce e la echipa
Cine este „informatorul” lui Gigi Becali. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit la „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” despre „informatorul” lui Gigi Becali de la FCSB, comentând și rolurile lui Mihai Stoica, Valeriu Argăseală sau Ionuț Luțu.

Cine este „informatorul” lui Gigi Becali

Dumitru Dragomir a vorbit la „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” despre felul în care Gigi Becali și-a păstrat conducerea administrativă de zece ani și nici nu are de gând să o schimbe:

ADVERTISEMENT

„Voi nu vedeți antrenorul de la Steaua, are vreo licență? N-are nimic. Băi, dar cum a jucat Crețu ăsta, i-aș da nota nouă ăstuia. Pregătirea fizică la Steaua e bună, neamțul ăsta are minte.

Becali ține toată echipa! Marketingul pe care îl face Becali e materie de predat. Conducerea administrativă e aceeași de zece ani. Argăseală, Gheorghișor, care e cu minte rău de tot.

ADVERTISEMENT

Îl are pe Mache, care îl informează sută la sută despre tot ce se întâmplă. Normal, dacă nu îl informează… asta este ca la parlament când ai un consilier, dacă acest consilier îți spune minciuni, te face praf, așa și aici cu Mache”.

„Mache e un echilibru la echipă!”

„Mache e un echilibru la echipă, Mache, MM Stoica… cum să nu mai aibă influență MM. MM e priceput la fotbal, m-am certat de multe ori cu el, dar se pricepe la fotbal. Și el și Argăseală.

ADVERTISEMENT

De ce i-ar ține Becali lângă el? Nu ține de milă pe nimeni. Dacă ați fi văzut câte lucruri face Luțu, câte lucruri liniștește. Și mai e unul Marius, care are o minte cât toată clădirea de-aici. Are o minte sclipitoare.

De zece ani sunt lângă el și nu pleacă niciunul. Poți să-i spui de MM, de Argăseală, de Luțu, dar nu se atinge de ei. Nimeni nu poate să facă de unul singur totul. Trebuie să fii înconjurat numai de oameni pozitivi. Asta e inteligența lui Gigi!”, a continuat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

„Dacă numai tu faci burtă mare, e bine? Și eu am făcut la fel, am făcut și eu apropiaților case. Cine încearcă să facă de unul singur, muncește mult și moare.

Trebuie să ai oameni inteligenți, să fie loiali, în primul rând loiali, și să aibă curaj să spună unde greșești. Toți îi spun unde greșește. Gigi se prinde imediat.

Un om care îți face casă, îți dă salariu nemaipomenit, cum să nu fii loial? Are și grijă și de familia ta. Cum să nu fii cinstit cu el? Te duci la Gigi, nu ascultă mereu, dar își aduce aminte și o face ca și cum e făcută de el”, a mai spus Dumitru Dragomir, la emisiunea „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

Emisiunea tip pod-cast, MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 13:15, după FANATIK SUPERLIGA. Fiecare ediție se vede LIVE pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. În fiecare miercuri, emisiunea va rula ÎN PREMIERĂ  pe canalul de Youtube Fanatik, precum și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial.

Cine este “INFORMATORUL” lui Gigi Becali │ DEZVALUIRI DIN CULISE de la FCSB

ADVERTISEMENT