Life

Cine este iubita lui Cristi Minculescu. Artistul și-a refăcut viața după divorț

Cristi Minculescu a trecut prin momente dificile. Artistul a divorțat de soția sa, Rodica, după ani de mariaj, însă lucrurile par că s-au aranjat acum în viața lui.
01.11.2022 | 00:00
Cine este iubita lui Cristi Minculescu Artistul sia refacut viata dupa divort
Cristi Minculescu și-a refăcut viața după divorțul de Rodica. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristi Minculescu și Rodica au avut o căsnicie ani de zile. Relația dintre cei doi a fost una atât de apropiată, astfel încât femeia a ajuns să îi doneze o parte din ficatul său artistului în urmă cu mai bine de zece ani.

Cine este iubita lui Cristi Minculescu

La acel moment, Cristi Minculescu a suferit operația de transplant hepatic, iar după ceva timp ce și-a revenit. Se pare însă că relația cu soția sa nu a mai durat chiar atât de mult.

ADVERTISEMENT

După ce au divorțat, Rodica a decis să se stabilească în Germania, iar între timp, artistul și-a găsit și el sufletul pereche, mai devreme decât credea, dar și mai aproape.

Cristi Minculescu formează un cuplu cu cea care se ocupă de trupa sa, notează mediaflux.ro. Cei doi sunt mai mereu împreună, iar imaginile spun totul.

ADVERTISEMENT

Cristi Minculescu și iubita sa sunt foarte tandri când se afișează în spațiul public, lucru care confirmă faptul că între cei doi există cu adevărat o scânteie.

Au fost surprinși în parc, în timp ce se țineau de mână, dar și la un restaurant din București unde au decis să ia prânzul.

ADVERTISEMENT

Și el nu este singurul nume cunoscut din România care și-a refăcut viața după divorț. Și Alice Peneacă și-a revenit rapid după divorțul de Bobby Păunescu.

Ea este femeia care îl face pe fericit pe artistul Cristi Minculescu. Sursă foto: Instagram
Ea este femeia care îl face pe fericit pe artistul Cristi Minculescu. Sursă foto: Instagram

 

În cazul artistului însă, relația este la un cu totul alt nivel. De asemenea, pentru că tehnologia a evoluat masiv în ultimii ani, cel mai probabil Cristi Minculescu a decis să facă și el un pas în față.

ADVERTISEMENT

Boala de care suferă Cristi Minculescu

Drept urmare, recent, artistul s-a lansat și pe Tik Tok. Cea care are cel mai alt de muncă este însă iubita acestuia. Femeia face tot posibilul pentru a-l surprinde pe artist în cele mai bune ipostaze. Ulterior, totul ajunge pe rețelele de socializare, către fanii lui Cristi Minculescu.

Dacă pe plan amoros lucrurile îi merg bine, din punct de vedere al stării de sănătate, Cristi Minculescu se confruntă cu o boală ereditară. La un moment dat, artistul povestea că a moștenit polichistică hepatoacută, la fel ca și sora lui.

Acesta este și motivul pentru care a fost mai protectiv cu ea și de asemenea, a încercat să facă tot posibilul pentru a depăși acest impas.

ADVERTISEMENT
Tags: