Life

Cine este iubita lui Emi de la Noaptea Târziu. Colegul lui Cuza își ține viața personală departe de ochii curioșilor. Foto

Emi de la ”Noaptea Târziu” nu este burlac, ci se mândrește cu o iubită blondă, de profesie medic. Însă, colegul lui Cuza preferă să își țină viața personală departe de ochii curioșilor.
23.11.2021 | 13:45
Emi de la ”Noaptea târziu” s iubesște cu o tânără blondă. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Emi sau Emanuel Popescu, așa cum este trecut în buletin, a ajuns celebru odată cu lansarea proiectului ”Noaptea Târziu”, însă telespectatorii Antenei 1 l-au cunoscut mai bine în competiția ”Asia Express”, acolo unde a ajuns, alături de Cuza, până în semifinală și se luptă pentru a fi declarați marii câștigători.

Emi de la ”Noaptea Târziu” face publice doar cu reușitele profesionale

Dacă viața prietenului său din liceu, Cuza, pe care-l consideră ca un frate, a tot fost expusă, tânărul având la un moment dat o relație cu Ramona Olaru, despre viața personală a lui Emi nu se cunosc prea multe lucruri.

ADVERTISEMENT

Pe lângă carisma și empatia de care dă dovadă pe ”Drumul Împăraților”, fanii emisiunii și ai proiectului ”Noaptea Târziu” cunosc doar lucruri ce țin de partea profesională a tânărului din Târgu Jiu, care a terminat două facultăți, un master și un mod psihopedagogic.

Colegul lui Cuza din ”Asia Express” se iubește cu o tânără blondă, medic de profesie

Acest lucru a fost posibil pentru că Emi a preferat întotdeauna să își țină viața amoroasă departe de ochii curioșilor, doar că actuala sa iubită s-a abătut puțin de la această regulă și a publicat câteva fotografii de cuplu.

ADVERTISEMENT

Emi nu este un bărbat singur și disponibil și asta pentru că iubește de o bună perioadă de vreme, prima fotografie de cuplu fiind publicată pe rețelele de socializare în ianuarie 2021.

Atunci, Mădălina, iubita vedetei de la Antena 1, a făcut publică o imagine în care Emi se vede doar parțial, însă a fost destul încât fanii tânărului să îl recunoască imediat.

ADVERTISEMENT

După această imagine, au mai urmat și alte InstaStory-uri în care cei doi au apărut împreună, iar în luna septembrie a acestui an, tot conform imaginilor de pe rețelele de socializare, Emi și Mădălina, medic de profesie, au fost pentru prima dată ”moși” la botezul unei fetițe.

Imaginile de cuplu au tot ontinuat să apară pe profilul tinerei, recent, blonda postând o fotografie în care apare în brațele lui Emi, ambii fiind vizibil fericiți, moment imortalizat chiar la nunta lui George Hora.

ADVERTISEMENT

Emi, discret în ceea ce privește viața personală: ”Nu vreau să expun”

Așadar, după toate aceste dovezi de iubire venite din partea tinerei, contactat de FANATIK, Emi a ales în continuare discreția și ne-a mărturisit că își dorește să își țină viața amoroasă departe de ochii curioșilor și de lumina reflectoarelor.

”Nu vreau să îmi expun viața personală.”, ne-a declarat Emi Popescu de la ”Noaptea Târziu”.

 

ADVERTISEMENT