Life

Cine este iubita milionară a lui Irinel Columbeanu. A renunțat la femeile tinerele

Irinel Columbeanu nu mai este singur. Fostul om de afaceri a renunțat la femeile tinerele și are iubită milionară acum.
06.06.2023 | 18:30
Cine este iubita milionara a lui Irinel Columbeanu A renuntat la femeile tinerele
Irinel Columbeanu are iubită milionară. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a dezvăluit că are o nouă iubită. După ce s-a afișat la brațul multor femei tinere, la care nu prea se îndura să renunțe, acum s-a îndrăgostit la prima vedere de o milionară. Cine este aceasta.

Cine este iubita lui Irinel Columbeanu

După ce relația cu Oana s-a încheiat, Irinel Columbeanu a fost un bărbat singur timp de doi ani. La un moment dat, mărturisea că nu renunță la femeile cu mult mai tinere decât el, dar apoi s-a gândit mai bine și s-a răzgândit.

ADVERTISEMENT

Astfel, Irinel Columbeanu a ajuns la concluzia că are nevoie de o femeie de casă. Și se pare că a găsit-o când se aștepta mai puțin. După ce a acceptat invitația unui prieten la pensiunea pe care o deține în Delta Dunării, a cunoscut-o pe noua lui iubită.

Ani, pe numele său, era acolo în calitate de turistă. Totuși, ea nu este o femeie oarecare. Cea de care Irinel Columbeanu spune că s-a îndrăgostit la prima vedere este o milionară ce deține propriile afaceri.

ADVERTISEMENT

Mai mult, ea are în comun ceva și cu fosta soție a lui, Monica Gabor. Este vorba de zodie, ambele fiind Capricorn. Fostul om de afaceri a făcut primele declarații despre relația sa de dragoste și a mărturisit că este fericit.

„A fost dragoste la prima vedere. Ani a venit aici ca și turistă. Ne-am cunoscut acum câteva zile. Este o doamnă finuță, delicată, sociabilă și foarte respectuoasă. Ea nu dorește, însă, să dea amănunte din viața sa.

ADVERTISEMENT

Mi-a atras atenția, încă, de când am văzut-o prima oară. Suntem împreună în Delta Dunării, la pensiunea prietenului meu, Andu Stamate. Aici totul este mirific, inclusiv compania pe care o am”, a spus Irinel Columbeanu pentru cancan.ro. 

Irinel Columbeanu vrea ca noua iubită să o cunoască pe Irina

Mai mult, Irinel Columbeanu a mărturrisit că își dorește ca noua lui iubită să o cunoască pe Irina. După cinci ani în care nu a văzut-o pe fiica lui, acesta și-a cumpărat biletele de avion și va pleca să o viziteze în America.

ADVERTISEMENT

„Voi pleca în America pe 13 iunie. Deja am stabilit cu Irina, mi-am rezervat și biletele de avion. Eu o să-i propun, nu știu, însă, dacă va dori și dacă va putea veni atunci cu mine”, a mai spus Irinel Columbeanu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT