Life

Irinel Columbeanu dă iubitele tinerele pe o femeie de casă: „Să ne înțelegem”

După decepțiile în dragoste pricinuite de iubitele mult mai tinere, Irinel Columbeanu nu mai are pretenții. Ce vrea de la următoare persoană care o să intre în viața lui.
25.02.2023 | 13:52
Irinel Columbeanu da iubitele tinerele pe o femeie de casa Sa ne intelegem
Irinel Columbeanu și-a schimbat gusturile în materie de femei. Foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a fost de-a lungul timpului în relații cu femei frumoase, râvnite și mult mai tinere decât el. Totuși, niciuna dintre acestea nu a rămas lângă el, nici măcar Monica Gabor, cu care s-a și căsătorit și a făcut un copil. Acum, fostul milionar nu mai are pretenții.

Irinel Columbeanu nu mai vrea relații cu femei tinerele

Irinel Columbeanu a avut un trecut amoros tumultos. De-a lungul anilor, la brațul său au stat femei frumoase și râvnite de mulți bărbați din România. Monica Gabor a fost marea lui dragoste. Fostul milionar a luat-o de soție și a transformat-o într-o adevărată divă.

ADVERTISEMENT

În schimb, ea i-a dăruit o fiică, pe Irina, care acum îi face pe amândoi mândri din America, acolo unde s-a mutat în urmă cu câțiva ani. Rămas singur în România, Irinel Columbeanu a avut relații tot cu femei mai tinere.

Ultima dată, el s-a iubit cu Oana Cojocaru. Între ei era o diferență de vârstă de 40 de ani, iar fostul milionar a fost acuzat chiar că a vrut să-i facă vrăji pentru a o determina să se întoarcă la el după despărțire.

ADVERTISEMENT

Ajuns la 65 de ani, Irinel Columbeanu este, în prezent, singur, dar recunoaște că i-ar plăcea să-și împartă viața cu cineva. Totuși, fostul om de afaceri nu mai are pretenții. Nu mai vrea iubite tinerele și nici nu mai pune preț pe aspectul fizic.

„Anul acesta sunt singur, nu am iubită, nu sunt cu nimeni, nu mai sunt cu Oana!(…) Îmi doresc pe cineva în viața mea, normal, dacă este să fie! Viitoarea persoană de lângă mine nu trebuie să fie în niciun fel sau să arate într-un fel anume…într-un mod deosebit. Trebuie doar să ne înțelegem, atâta tot”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Click.ro. 

ADVERTISEMENT

Ce declara Irinel Columbeanu despre preferințele sale în urmă cu câteva luni

Într-un interviu acordat în luna octombrie a anului trecut, Irinel Columbeanu susținea complet altceva. La momentul respectiv, nu-și dorea o relație, însă afirma cu tărie că tot femeile de „18-20 de ani” îi sunt pe plac.

„Momentan sunt singur! Nu am nicio iubită. Nu îmi doresc în această clipă o parteneră. Totul din cauza experiențelor neplăcute pe care le-am avut în trecut. Însă, chiar dacă gândesc în modul acesta, nu mi-am schimbat gusturile în materie de femei.

ADVERTISEMENT

Îmi plac tot femeile tinere, nu contează vârsta…să fie de 18 – 20 de ani, să fie tinere, asta este important. Nici nu am preferințe dacă să fie blondă, brunetă, roșcată sau șatenă…doar pot să îți zic că nu mi-am schimbat gusturile”, susținea Irinel Columbeanu în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT