Life

Cine este Iuliana Matei, reprezentanta României la Miss Multiverse 2023. Ce studii are și din ce face bani

Iuliana Matei este reprezentanta României la competiția Miss Multiverse 2023. Ce studii are tânăra și din ce își câștigă banii.
07.06.2023 | 12:00
Cine este Iuliana Matei reprezentanta Romaniei la Miss Multiverse 2023 Ce studii are si din ce face bani
Ce vârstă are tânăra. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Iuliana Matei va reprezenta România, în Republica Dominicană, la concursul de frumusețe Miss Multiverse 2023. Cine este, de fapt, tânăra cu trup de zeiță. Iată ce studii a urmat și din ce își câștigă banii la cei 31 de ani. Cunoaște trei limbi străine.

Miss Multiverse 2023. Cine este Iuliana Matei, reprezentanta României

Iuliana Matei se va deplasa la competiția de peste Ocean, după ce a concurat cu peste 40 de modele din țară la Miss Multiverse România 2023. Evenimentul s-a organizat de către agenția ExclusivEvent, iar Iuliana s-a încadrat cel mai bine în cerințele juraților.

ADVERTISEMENT

Iuliana Matei este originară din Constanța, are 1, 79 metri înălțime și dimensiuni bine proporționate, 84-63-89. Pe lângă frumusețe, în spatele victoriei sale se ascunde multă muncă. Este de peste 10 ani parte din lumea modei internaționale, experiență dobândită în paralel cu studiile urmate la Facultatea de Istorie și Științe Politice, specializarea Relații Internaționale și Studii Europene, de la Universitatea ”Ovidius” din Constanța.

Iuliana Matei de câțiva ani s-a mutat în Paris. Se împarte între casă și capitala Franței și se mândrește cu faptul că vorbește fluent trei limbi străine, respectiv: engleză, franceză sau spaniola. În perioada de peste un deceniu în modelling, tânăra a reușit să colaboreze cu branduri renumite.

ADVERTISEMENT

Unele dintre numele notorii de mărci pentru care Iuliana Matei a pozat sunt: Dior, Louis Vuitton, Gucci, Armani, Max Mare sau Bvulgari. De asemenea, câștigătoarea Miss Multiverse România 2023 a apărut și în reviste de fashion importante, precum: Luxury, Prestige sau Elle.

Ce spune Iuliana Matei despre victoria sa

Iuliana se declară pasionată de înot, yoga, gătit și drumeții montane și spune că este foarte bucuroasă de reușita ei. Își dorește să câștige și etapa internațională a Miss Multiverse 2023, iar pentru asta are multă motivație. Este recunoscătoare celor care au încredere în ea.

ADVERTISEMENT

”Sunt extrem de bucuroasă că am câștigat titlul Miss Multiverse România 2023 și mă simt extrem de onorată să îmi reprezint țară în competiția internațională de frumusețe. Realizare dincolo de frumusețe – «Achievement beyond beauty» – este mottoul acestei competiții, deoarece abilitățile și realizările participantelor contează mai mult decât fumusetea fizică.

Responsabilitatea pe care o am în acest moment mă ambiționează și mă motivează pentru a da tot ce am mai bun în speranța câștigării marelui titlu internațional în Punta Cana (…)”, a transmis Iuliana la final de concurs.

ADVERTISEMENT

Miss Multiverse este asemeni unui concurs de ”Miss” și adună candidate la titlul de frumusețe, din toată lumea, în Republica Dominicană. Are loc în toamnă, în luna octombrie, iar anul acesta va ajunge la a 11-a ediție. Participantele trebuie să aibă vârste între 18 și 36 de ani.

ADVERTISEMENT
Tags: