Life

Cine este Lavinia Dumitrescu, ispita de la Insula Iubirii, sezon 6. A fost căsătorită şi are un copil

Lavinia Dumitrescu, una din cele mai dezinvolte ispite de la Insula iubirii, e dispusă să dea totul în sezonul 6 al show-ului de la Antena 1. Își va întâlni sufletul pereche în Thailanda?
11.04.2022 | 21:26
Cine este Lavinia Dumitrescu ispita de la Insula Iubirii sezon 6 A fost casatorita si are un copil
Lavinia Dumitrescu, ispită la Insula iubirii. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lavinia Dumitrescu este una din cele 10 ispite feminine de la Insula iubirii, show care va începe în curând la Antena 1.

Cine este Lavinia Dumitrescu, ispită la Insula Iubirii sezon 6: Vârstă, ocupaţie şi pasiuni

Bruneta este din Oradea, are 28 de ani și lucrează ca manager la o companie multinațională. Ispita de la Insula iubirii se definește drept o persoană rebelă, căreia îi plac provocările. Așadar, show-ul i se potrivește de minune! Lavinia spune că a făcut până acum în viață tot ce i-a trecut prin cap. Unul din atuurile sale este imaginația bogată pe care cu siguranță telespectatorii o vor remarca și la Insula iubirii.

ADVERTISEMENT

Vedeta Antenei 1 susține că viața ei personală este una destul de monotonă. Acesta este și principalul motiv pentru care a acceptat rolul de ispită. Printre pasiunile sale se numără sportul. Face mișcare de fiecare dată când are timp și nu se află la birou.

Lavinia a avut o singură relație până acum, una care a durat 13 ani. Este deschisă spre nou și spune că e dornică să îi cunoască pe băieți, să vadă dacă este vreunul potrivit felului ei de a fi.

ADVERTISEMENT

Experiența amoroasă prin care a trecut a învățat-o să nu se mai arunce înainte când vine vorba de dragoste. Bruneta spune că vrea să își trăiască adolescența peste care a sărit la Insula iubirii, după ce în ultima vreme s-a focusat exclusiv pe carieră.

 Lavinia Dumitrescu este divorţată şi are un fiu

Lavinia a mărturisit în clipul ei de prezentare apărut pe Instagram că nu va sări pe niciunul dintre bărbații care își vor testa relațiile.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, ea se oferă să fie ca un fel de ghid pentru perechile înscrise în acest reality-show. Ispita vrea să îi ajute pe masculii participanți la Insula iubirii să își dea seama în ce fel de relație se află. E dornică să le arate care sunt greșelile pe care nu ar trebui să le repete pentru ca poveștile lor să nu se destrame.

Un lucru interesant în legătură cu Lavinia este că are un fiu pe care îl iubește ca pe ochii din cap, rod al căsniciei din care a ieșit după 13 ani.

ADVERTISEMENT

„Adevărata iubire în cea mai sinceră si pură formă. Acel omuleț în care investești dragoste și vezi cum crește, care apreciază corect eforturile tale, cum nici o alta ființă nu o va face”, a scris Lavinia Dumitrescu în mediul online despre fiul ei.

Sezonul 6 Insula iubirii va începe în curând la Antena 1. Vezi aici cum arată  cele 10 ispite masculine din acest an!

Insula iubirii (Temptation island în varianta originală) a debutat pentru prima oară pe micile ecrane la noi în anul 2015. Antena 1 a înscris recorduri de audiență cu primele 5 sezoane. Cel de-al șaselea a fost suspendat din cauza declanșării pandemiei de coronavirus în anul 2020.

Reality-show-ul a lansat o serie de vedete de-a lungul timpului, printre care le putem enumera pe Maria Ilioiu, Nicoleta Dragne și Bianca Pop, trei dintre cele mai controversate foste ispite. Tot la Insula iubirii s-a lansat și burlacul Andi Constantin, ca ispită masculină.

 

ADVERTISEMENT