Life

Cine este mama lui Alex Velea. Artistul îi seamănă leit

Pe Alex Velea îl cunoaște o țară întreagă, însă mai puțin pe mama acestuia. Cine este femeia care i-a dat naștere renumitului artist? Ambii seamănă leit.
28.06.2022 | 09:07
Cine este mama lui Alex Velea Artistul ii seamana leit
Cum arată mama lui Alex Velea. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Alex Velea este unul dintre cei mai renumiți artiști din țară. Cu toate acestea, puțini sunt cei ce-i cunosc părinții. Solistul seamănă leit cu mama sa.

Cum arată Constantina Velea, mama lui Alex Velea

Mama lui Alex Velea se numește Constantina, iar aceasta are o relație apropiată cu fiul său, care o vizitează adesea acolo unde locuiește, într-un bloc din Craiova.

ADVERTISEMENT
Constantina Velea
Constantina Velea, mama lui Alex Velea. Sursa foto: A1.ro

 

Vecinii au doar cuvinte de laudă la adresa mamei și tatălui lui Alex Velea. Îi descriu oameni respectuoși, simpli, care acum se află la vârsta pensionării.

”Amândoi sunt niște oameni extraordinari. Se au bine cu toată lumea din bloc. Sunt oameni la locul lor, cumsecade, respectuoși, își văd de viața lor.

ADVERTISEMENT

Sunt niște oameni simpli, pensionari. N-au fițe și sunt de ajutor’’, a detaliat un vecin, transmite Spynews.

Vecinii mamei lui Alex Velea, cuvinte de bine despre artist

Nici Alex Velea nu este ocolit de vorbele de bine. Vecinii spun despre interpret că a rămas același copil amabil și au dezvăluit că în copilărie învăța foarte bine. Drept dovadă, mulțimile de diplome pe care le are acasă.

ADVERTISEMENT

”Și Alex este respectuos. Dacă te întâlnești de șase ori cu el pe scări, de șase ori te salută. Și pe copii îi salută.

Un băiat tare cuminte a fost și când era mic. A învățat bine, are multe diplome, toate sunt acasă la părinți”, a mai detaliat vecinul.

ADVERTISEMENT

În trecut, mama lui Alex Velea a fost în conflict cu bunica acestuia. Bătrâna era nemulțumită de faptul că nu o mai vizita nimeni din familie, deși ea se află tot în Craiova.

”Nu a mai venit, nu a întrebat dacă am nevoie de ceva. Nu. Și nici Alex, care e crescut de mine, nu m-a mai întrebat nimeni nimic. Mă ajută vecinii, dar ei habar n-au.

Nu știu ce au în capul lor. Eu stau și mă uit și îmi iese sufletul și nu am o lumânare cine să îmi pună. Am făcut sacrificii pentru ei și uite…

M-am îmbolnăvit, ducându-mă până la ei… Stau de câțiva ani și mă ajută vecinii. Sunt bolnavă. (…) Câte am făcut și pentru noră… și sunt singură. Dacă îmi iese sufletul, îmi iese”, declara bunica lui Alex Velea la Acces Direct.

ADVERTISEMENT