Life

Cine este mama lui Celentano din Las Fierbinți. Adrian Văncică este rudă cu un personaj important din istoria României

Cine este mama lui Celentano din serialul Pro TV Las Fierbinți. Adrian Văncică, rudă cu un personaj important din istoria României.
17.07.2023 | 20:06
Cine este mama lui Celentano din Las Fierbinti Adrian Vancica este ruda cu un personaj important din istoria Romaniei
Cine este mama lui Celentano din Las Fierbinți. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mama lui Adrian Văncică, interpretul lui Celentano în “Las Fierbinți”, este rudă cu un personaj important din istoria țării noastre, care a trăit cu mult timp în urmă.

Cine este mama lui Celentano din Las Fierbinți. Personajul important din istorie cu care e înrudit Adrian Văncică

Născut la 18 martie 1977, la Târgoviște, Adrian Văncică a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “Ion Luca Caragiale” din București, Facultatea de Teatru, specialitatea actorie. A fost student la clasa prof. univ. dr. Mircea Albulescu, după care s-a angajat la Teatrul Nottara din București, de unde a demisionat în 2021.

ADVERTISEMENT

De mai bine de un deceniu, Adrian Văncică interpretează rolul lui Celentano în serialul de comedie “Las Fierbinți”, de la Pro TV. Este fiul lui Ion Văncică și al Mariei Ionescu de la Brad.

Mama îndrăgitului actor este nepoata lui Ion Ionescu de la Brad, fost revoluționar pașoptist român. Acesta a fost, totodată, întemeietorul științei agricole românești și membru de onoare al Academiei Române.

ADVERTISEMENT

Ion Ionescu, născut Isăcescu, a activat ca agronom, economist, savant și scriitor. A fost o personalitate importantă a secolului al XIX-lea și a militat pentru propășirea poporului român.

A fost ridicată și o casă memorială, ca recompensă pentru eforturile pe care le-a depus. Aceasta se află în Bacău, pe partea stângă a șoselei Prăjești-Brad, la ieșirea din localitatea Negri și la intrarea în Brad. Peste drum de lăcaș se află și o troiță.

ADVERTISEMENT

Unde a lucrat Adrian Văncică înainte de a deveni celebru

Înainte de a deveni un cunoscut actor și scenarist, Adrian Văncică a muncit din greu în Coreea de Sud, la doar 25 de ani. Actorul a lucrat într-un parc de distracții, acolo unde făcea pe clovnul.

“Am stat un an de zile în Coreea de Sud. În 2002 am lucrat acolo, atunci când a fost Campionatul Mondial de fotbal. Atunci am pierdut foarte mulţi bani, pentru că se făceau pariuri pe cine va câştiga meciurile.

ADVERTISEMENT

Am lucrat într-un parc de distracţii, imens. Dacă ai fost în Disneyland Paris, ăla e pocnitoare. Am intrat în pielea mai multor personaje. Să vezi ce frumos era când eram costumat ca Zorro. Făceam clownerie, jonglerie, show-uri de stradă, intram în pielea unor personaje de basm, să se vadă că eram european.

Acea experienţă mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am făcut-o”, a povestit Adrian Văncică acum câțiva ani, în cadrul emisiunii “Morning glory” de la Rock FM, notează 9am.ro.

Înainte de a pleca în Coreea de Sud, actorul deja avea câteva piese de teatru și filme la activ în România. Interpretul lui Celentano a avut chiar și o emisiune la Pro TV, însă aceasta nu a durat prea mult.

ADVERTISEMENT