Life

Cine este Milly Alcock, actrița care o joacă pe Rhaenyra Targaryen în Game of Thrones: House of the Dragon

Cine este Milly Alcock, tânăra actrița în vârstă de 22 de ani care o joacă pe Rhaenyra Targaryen în Game of Thrones: House of the Dragon, faimosul serial.
23.08.2022 | 18:38
Cine este Milly Alcock actrita care o joaca pe Rhaenyra Targaryen in Game of Thrones House of the Dragon
Cine este Milly Alcock, actrița care o joacă pe Rhaenyra Targaryen. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Milly Alcock a primit primul său mare rol în producția faimoasă de pe HBO. Aceasta era până nu demult doar o actriță aspirantă, dar iată că visul ei a devenit realitate!

Cine este Milly Alcock, actrița care o joacă pe Rhaenyra Targaryen

Milly Alcock, pe numele său creal Amelia May Alcock, are 22 de ani și s-a născut în capitala Australiei, Sydney. Debutul în televiziune l-a avut în 2014, în orașul natal, într-un episod din comedia romantică Wonderland.

ADVERTISEMENT

Aceasta chiar a renunțat la liceu pentru visul ei cel mare, de a deveni actriță. De altfel, Milly Alcock spunea că școala nu a fost niciodată pentru ea.

Actrița din Game of Thrones a acceptat rolul din serialul Upright și nu și-a mai luat diploma, lucru despre care spunea că ar fi fost ridicol să refuze o șansă imensă pentru ea doar pentru o bucată de hârtie. În Upright, Milly Alcock a primit rolul principal.

ADVERTISEMENT

“Școala nu a fost niciodată pentru mine. Nu am fost niciodată o persoană care să se dezvolte în mediul școlar. Există o stigmatizare a persoanelor care abandonează liceul.

Dar nu puteam refuza Upright pentru o bucată de hârtie. Asta mi s-a părut ridicol și exasperant”, a declarat ea pentru The Sydney Morning Herald.

ADVERTISEMENT

Milly Alcock, de la spălat vase la un rol important în Game of Thrones

Totuși, deși serialul dramatic a avut un mare succes la public, Milly Alcock a ajuns într-o situație nu tocmai ideală pentru o persoană care avea succesul ei, aceea de a spăla vase pentru a mai face bani și locuia în mansarda mamei sale.

“Nu am crezut niciodată că mi se va întâmpla asta. Spălam vasele într-un restaurant, trăiam în podul mamei mele.

ADVERTISEMENT

Acest lucru nu li se întâmplă oamenilor ca mine, așa că a fost incredibil de rapid”, a spus ea.

Situația nu a durat mult, pentru că apoi a venit rolul din în Game of Thrones: House of the Dragon. Actrița o interpretează pe Rhaenyra Targaryen, strămoașa lui Daenerys Targaryen.

Înainte de a primi rolul, actrița din Game of Thrones a recunoscut că nu s-a uitat niciodată la serial, dar a văzut rapid sezoanele în două săptămâni.

ADVERTISEMENT
Tags: