Life

Cine este noua iubită a lui Leonardo DiCaprio. Tânăra are 23 de ani și este actriță

Leonardo DiCaprio a uimit din nou publicul larg cu ultima sa apariție. Celebrul actor s-a afișat cu o tânără de doar 23 de ani.
22.12.2022 | 23:19
Cine este noua iubita a lui Leonardo DiCaprio Tanara are 23 de ani si este actrita
Cine este Victoria, noua iubită a lui Leonardo Dicaprio, în vârstă de doar 23 de ani. Sursă foto: Instagram, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Leonardo DiCaprio a fost ironizat nu de puține ori pentru faptul că a avut doar relații cu femei mai tinere, mai exact, toate având până în 25 de ani, însă acest lucru nu a fost un impediment pentru el.

Leonardo DiCaprio, surprins în compania unei tinere de 23 de ani

Actorul, în vârstă de 48 de ani iubește din nou acum, sau cel puțin așa scrie presa de peste hotare.

ADVERTISEMENT

Recent, celebrul actor din filmul ”Titanic” a fost văzut alături de Victoria, o tânără de doar 23 de ani, care este totodată și fiica actorului Lorenzo Lamas, cunoscut din serialul Renegade.

Cei doi au fost surprinși la un restaurant, unde luau cina, iar presa internațională scrie că între ei ar exista ceva mai mult.

ADVERTISEMENT

Până acum însă, nicio reacție nu a venit nici din partea actorul și nici din partea tinerei de doar 23 de ani.

Menționăm că după un calcul simplu, Victoria, fiica lui Lorenzo Lamas s-a născut la doi ani după ce pelicula Titanic, în care Leonardo DiCaprio și Kate Winslet au fost protagoniștii.

ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă însă tânăra care l-a dat complet peste cap pe starul de la Hollywood? Victoria este actriță debutantă, dar și model și de asemenea, iubește călătoriile.

Mai exact, până acum, Victoria a bifat șase roluri de actriță, inclusiv apariții în filmele Talk Later din 2019, Secret Identity din 2020 și în scurtmetrajul Two Niner.

ADVERTISEMENT

Cine este Victoria Lamas, noua iubită a lui Leonardo DiCaprio

Unii internauți o cunosc foarte bine, astfel că Victoria are peste 23.000 de urmăritori, alături de care împărtășește fel de fel de imagini sexy și nu numai.

Pe lângă ședințele foto profesionale, presupusa iubită a lui Leonardo Dicaprio își de asemenea, simțul senzațional al stilului pe rețelele de socializare și împărtășește adesea o mulțime de selfie-uri și instantanee cu ținutele sale de zi cu zi.

Victoria își vinde, de asemenea, hainele pe Depop, printre articolele scoase la vânzare numărându-se o geantă de mână Louis Vuitton Pink Saint Germain Pink, precum și blugi și rochii cu prețuri începând de la 24 de dolari, notează Daily Mail.

Interesele creative ale Victoriei sunt foarte extinse. Tânăra de doar 23 de ani este pasionată de fotografie, dar și de artă. Aceasta pictează în acrilic, dar și în cerneală și face atât portrete, cât și diverse scene abstracte.

Mai mult de atât, Victoria și-a adus talentul artistic și în viața profesională, obținând un credit pentru munca sa în departamentul artistic al filmului History of Fear din 2014.

Amintim că în urmă cu doar câteva luni, Leonardo DiCaprio s-a despărțit de modelul Camila Morrone. Cei doi au format un cuplu mai bine de patru ani de zile.

ADVERTISEMENT
Tags: