Life

Cine este noua iubită a lui Victor Slav. Fostul Biancăi Drăgușanu nu se poate dezlipi de ea

27.05.2020 | 14:21
Cine este noua iubita a lui Victor Slav Fostul Biancai Dragusanu nu se poate dezlipi de ea
ADVERTISEMENT

Noua iubită a lui Victor Slav a atras atenția tuturor. Despre Ela, căci așa o cheamă, nu se știe mare lucru, însă toți cei care au văzut-o până acum au fost de acord în privința unui lucru: este al naibii de frumoasă!

Victor Slav tot la blonde trage. Vedeta Kanal D, cucerit de Ela

Victor și-a refăcut viața alături de o blondină apetisantă cu care a ieșit recent în oraș, semn că nu mai vrea să își ascundă relația.

ADVERTISEMENT

Nu se știe cum s-au cunoscut și ce hram poartă femeia, dar cert este că Victor e din nou iluzionat și mai fericit ca niciodată.

Dacă Bianca Drăgușanu nu a pierdut prea mult timp și s-a cuplat la scurt timp după divorțul lui Victor, fostul prezentator al buletinului meteo de la PRO TV a fost ceva mai rezervat și a ales foarte bine.

ADVERTISEMENT

Nu s-a băgat cu capul înainte, ci a așteptat apariția ACELEI femei care să merită toată dăruirea lui. Iată că acea fată este Ela, o tânără extrem de frumoasă care îndeplinește toate calitățile pe care brunetul le caută la o femeie.

Bianca Drăgușanu, din despărțire în despărțire

Relația a devenit atât de serioasă încât cei doi s-au mutat deja împreună, iar înainte de mutare au fost chiar în vacanță în Egipt.

ADVERTISEMENT

„Stăm împreună și ne simțim foarte bine unul cu celălalt. Familia mea o cunoaște, o place, iar noi chiar avem planuri seriase și anume, de a face un proiect online împreună”, a declarat Victor Slav pentru wowbiz.ro.

Vezi aici imaginile surprinse de fotoreporteri cu Victor și noua lui cucerire.

În timp ce Victor își trăiește povestea de amor ca un adolescent, fosta lui nevastă, Bianca Drăgușanu, trece din nou printr-o cumpănă sentimentală.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la Kanal D s-a despărțit iar de Alex Bodi, alături de care a petrecut toată perioada stării de urgență în vila musculosului de la Mediaș.

Se pare că pentru Bianca și Alex relaxarea măsurilor de restricție a venit ca un blestem, căci pe tot timpul izolării nu dădeau niciun semn că ar urma să se separe din nou.

 

ADVERTISEMENT