Life

Cine este noul iubit al Anamariei Ferentz. Afaceristul american a surprins-o cu ocazia zilei de naștere

Anamaria Ferentz, fosta solistă a trupei Demmo, și-a făcut fericirea în persoana unui cetățean de origine americană alături de care este în culmea fericirii.
16.12.2021 | 18:08
Cine este noul iubit al Anamariei Ferentz Afaceristul american a surprinso cu ocazia zilei de nastere
Anamaria Ferentz, dezvăluiri despre relația amoroasă. Cu cine se iubește vedeta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Blondina a fost surprinsă de noul partener de viață chiar de ziua sa de naștere. Vedeta a împlinit frumoasa vârstă de 46 de ani, ocazie cu care a sărbătorit alături de persoanele dragi.

Cântăreața a plecat într-o scurtă vacanță alături de noul iubit, un afacerist american lângă care se simtă împlinită. Bărbatul o răsfață enorm pe solistă.

ADVERTISEMENT

Escapada de la New York a fost locul potrivit pentru aniversarea zilei de naștere, Anamaria Ferentz simțindu-se minunat în compania unor prieteni apropiați.

Anamaria Ferentz, dezvăluiri despre relația amoroasă. Cu cine se iubește vedeta

Frumoasa blondină nu a ținut cont până acum de ziua sa de naștere, însă anul acesta a dorit să fie ceva special. Vedeta a petrecut timp de calitate împreună cu iubitul ei.

ADVERTISEMENT

A mers la shopping, și-a achiziționat cele mai frumoase obiecte vestimentare, dar cea mai frumoasă amintire este faptul că a avut aproape prieteni dragi.

Anamaria Ferentz și actual iubit american
Anamaria Ferentz și actual iubit american. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

„Am venit pentru o săptămână la New York să îmi petrec ziua de naștere. Niciodată nu am știut ce să fac de ziua mea. 

ADVERTISEMENT

Întotdeauna sărbătoresc ziua tuturor și mai puțin pe a mea… Pot număra pe degete de câte ori mi-am serbat ziua sau am făcut ceva special. 

În schimb, anul acesta prietenul meu m-a surprins cu o vacanță la NYC, știind cât de mult îmi place orașul și că a fost prima mea casă în America.

ADVERTISEMENT

Mă bucur de locurile mele preferate în Manhattan, show-uri pe Broadway, cumpărături, bineînțeles, dar mai ales de timpul de calitate petrecut împreună. 

Atmosfera de sărbători este superbă aici, cea mai frumoasă din toate locurile vizitate până acum, de aceea mă întorc cu drag ori de câte ori am ocazia, mai ales că am și prieteni dragi aici”, a mărturisit Anamaria Ferentz pentru click.ro.

Fosta componentă a formației Demmo trăiește de mai bine de 10 ani visul american, acolo unde scrie cărți pentru copii și compune.

ADVERTISEMENT