Life

Cine este omul care l-a ajutat, recent, pe Irinel Columbeanu cu bani: „S-au înțeles foarte bine mereu”

Ajutorul neașteptat pe care l-a primit Irinel Columbeanu. Fostul milionar a primit de la o persoană la care puțini s-ar fi gândit.
12.12.2023 | 13:55
Cine este omul care la ajutat recent pe Irinel Columbeanu cu bani Sau inteles foarte bine mereu
Cine este persoana care l-a ajutat pe Irinel Columbeanu cu bani. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a trecut de la a avea o viață de lux la a primi ajutor financiar din partea unor persoane neașteptate. O persoană la care puțini s-ar fi gândit i-a trimis bani fostului milionar ajuns acum la azil.

Cine este omul care l-a ajutat financiar pe Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu avea în trecut afaceri prospere, locuia într-un adevărat palat la Izvorani și se afișa la brațul unor femei superbe, dar acum acele vremuri nu mai sunt decât o amintire frumoasă.

ADVERTISEMENT

Fostul milionar a ajuns să se retragă la azilul în care și-a petrecut și tatăl lui ultimii ani din viață. Însă, situația sa financiară este una destul de problematică, astfel că nu își permite să achite de unul singur costurile. 

Prin urmare, acesta primește acum ajutor din partea a diferiți prieteni. Iar recent, lui Irinel Columbeanu i-a întins o mână de ajutor o persoană neașteptată. Asta după ce, în momentul în care s-a mutat la azil, fiica sa a spart pușculița și i-a trimis o sumă modică. 

ADVERTISEMENT

„Singurul din familia extinsă a lui Irinel care i-a trimis bani recent, adică 3.000 de lei, a fost cumnatul lui de la Bacău. Ei doi s-au înțeles foarte bine mereu pentru că el a fost și la nunta lui cu Moni când s-au căsătorit.

El i-a trimis fără să îi ceară, omul nu este de bani gata, nu este milionar. Cât privește ajutorul de la fiica sa, Irinuca, știu că el nu are așteptări deloc să îl ajute. Ea este micuță, nu are de unde”, au declarat surse din anturajul lui Irinel Columbeanu pentru click.ro. 

ADVERTISEMENT

Nu-i este teamă ca va ajunge pe străzi

Pe de altă parte, din punct de vedere psihologic, Irinel Columbeanu este bin. Faptul că a rămas fără bani nu îl deprimă, pentru că știe că sunt oameni care nu îl vor abandona.

„Irinel nu este deloc demoralizat, este bine. Nu îi este frică că o să rămână fără acoperiș deasupra capului pentru că este înconjurat de oameni cu sufletul mare care îl vizitează. Inclusiv fiul lui Sabin Bălașa a fost pe la el, iar directorul azilului Ioan Cassian nu o să îl dea afară…pe stradă”, au mai spus apropiații fostului milionar.

ADVERTISEMENT

În plus, acesta are și modurile proprii de a câștiga bani. Recent, el a jucat într-o reclamă. „Irinel a filmat o reclamă recent. Este confidențial în ceea ce privește contractul reclamei, suma de bani și cum a fost încheiat contractul. El a făcut reclamă la un fond de investiții și chiar s-a descurcat în reclamă”, a dezvăluit aceleași surse.

ADVERTISEMENT