Life

Cât îl costă pe Irinel Columbeanu cazarea la azilul de bătrâni unde s-a mutat recent. Nu oricine își permite să plătească lunar atâția bani

Câți bani trebuie să achite Irinel Columbeanu la azilul de bătrâni unde s-a mutat recent. Nu își permite oricine acest buget.
06.10.2023 | 16:37
Cat il costa pe Irinel Columbeanu cazarea la azilul de batrani unde sa mutat recent Nu oricine isi permite sa plateasca lunar atatia bani
Irinel Columbeanu, la azil. Sursa foto: captură video youtube ”Fiță cu Adiță, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După o viață de lux, cu bani și înconjurat adesea de femei, Irinel Columbeanu a ajuns la un azil de bătrâni. Fostul om de afaceri, în vârstă de 66 de ani, uimește multă lume prin situația sa. La centrul în cauză au stat și tatăl lui și regretata creatoare de modă, Zina Dumitrescu. Câți bani trebuie să plătească acum Irinel Columbeanu?

Irinel Columbeanu, la azil. Cât îl costă cazarea pe fostul milionar din Izvorani

Irinel Columbeanu se află la căminul de bătrâni din Ghermănești, din județul Ilfov. Starea de sănătate l-a determinat să ia această decizie și spune că se simte acum mai liniștit. A primit chiar și vizite de la una dintre fostele partenere, Oana.

ADVERTISEMENT

De altfel, fiica sa, Irina Columbeanu, și fosta soție, Monica Gabor, l-au contactat și s-ar putea și ele să-i facă o vizită, în curând. Fostul milionar din Izvorani speră să mai fie vizitat și de prietenii săi. ”Sunt mai liniștit decât eram până acum”, a mai precizat el.

”Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat. Sunt mai liniștit aici decât eram până acum. M-a vizitat fosta mea iubită Oana și sper să mai privesc vizita unor prieteni buni. Irina și Monica m-au sunat. Am comunicat cu amândouă și știu că sunt aici. Poate mă vor vizita”, a declarat Irinel Columbeanu în emisiunea online, ”Fiță cu Adiță”.

ADVERTISEMENT

Cum se simte Irinel Columbeanu în azilul de bătrâni

De două săptămâni, mai exact, este Irinel Columbeanu în azilul de bătrâni, așa cum a dezvăluit proprietarul locației, Ion Cassian, în exclusivitate pentru FANATIK. Tot Ion Cassian a mărturisit și că fostul afacerist era destul de slăbit în urmă cu 14 zile, dar acum se simte mai bine.

”Domnul Columbeanu este la noi de 2 săptămâni, se simte din ce în ce mai bine. Venise cam slăbit și avea o stare mai puțin bună. Dar acum și-a mai revenit, era mai apatic. Acum văd că s-a acomodat la noi.

ADVERTISEMENT

Eu stau de vorbă zilnic cu el, pentru că ne cunoaștem și de când a fost tatăl dânsului internat la noi și dinainte. Decizia de a veni la noi i-a aparținut dumnealui. L-au vizitat și niște prieteni”, a transmis pentru FANATIK Ion Cassian, fondatorul Fundației ”Sfântul Ioan”.

Cât despre costurile lunare pe care trebuie să le achite Irinel Columbeanu la căminul de bătrâni acestea ajung între 3.000 și 4000 de lei, a mai detaliat proprietarul Ion Cassian. În acești bani se includ mâncarea, întreținerea complexului și a tot ce are nevoie persoana îngrijită.

ADVERTISEMENT

”Nu știu exact costul unui pacient, în București, dar am auzit că e și de 2.500 de lei. E o taxă însă foarte mică. Când ceva este mai ieftin decât e normal, trebuie să-ți pui un mare semn de întrebare. Un proprietar trebuie să plătească lumina, gazele, salariile, tot felul de taxe. Toate au un cost care se reflectă în taxă (…)

Prețul real este între 3.000 și 4.000 de lei, depinde de complexitatea serviciilor, a mâncării, dacă se folosesc pamperși, etc. Sunt și persoane care au probleme cu deglutiția și atunci e nevoie de un angajat care trebuie să îi dea să mănânce, trebuie pasate alimentele” , a mai spus Ion Cassian într-un alt interviu, pentru Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT