Life

Cine este Priscilla Oghenovo de la Insula Iubirii 2022. Iubita lui Bogdan a participat anul trecut la Românii au Talent

Cine este Priscilla Oghenovo de la Insula Iubirii 2022? Tânăra participă la emisiunea de la Antena 1 alături de iubitul ei, Bogdan. Anul trecut a fost conucurentă la Românii au talent.
16.04.2022 | 07:30
Cine este Priscilla Oghenovo de la Insula Iubirii 2022 Iubita lui Bogdan a participat anul trecut la Romanii au Talent
Priscilla Oghenovo, concurentă la Insula Iubirii 2022, alături de Bogdan. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Priscilla Oghenovo, una dintre concurentele de la Insula Iubirii 2022, este iubita lui Bogdan, iar cei doi își vor testa relația în noul sezon. Tânăra este originară din Nigeria și a participat anul trecut la Românii au talent.

Cine este Priscilla Oghenovo de la Insula Iubirii 2022. Tânăra din Nigeria a fost la Românii au talent

Sezonul 6 al emisiunii prezentate de Radu Vâlcan aduce noi cupluri care își vor pune relația la încercare. Printre acestea se numără și Priscilla Oghenovo, care a venit însoțită de Bogdan, partenerul ei.

ADVERTISEMENT

Nu este prima dată când tânăra este văzută pe micile ecrane. Anul trecut, aceasta a participat la Românii au talent, acolo unde i-a impresionat pe cei patru jurați cu un număr inedit de afro dance. A primit patru de „da” din partea acestora.

În vârstă de 23 de ani, Priscilla Oghenovo este studentă în anul cinci la Facultatea de Medicină din Sibiu. Iubitul ei este masterand în Managementul Afacerilor.

ADVERTISEMENT

Tânăra originară din Nigeria și-a dorit încă din copilărie să devină medic și să-i ajute pe cei care au probleme, pentru că nu vrea să-i vadă pe alții suferind.

Dansul este una dintre pasiunile ei, însă nu câștigă bani din această activitate, pe care o practică mai ales atunci când este stresată.

ADVERTISEMENT

„Sunt în anul patru la Medicină, dar în timpul liber dans afro, am găsit o balanță între dans și medicină.

Când sunt stresată, dansez. Nu câștig bani din dans, nu fac show-uri, în România există oameni care știu despre afro, dar nu sunt mulți, de asta nu pot face atât de multe. Acum sper că oamenii vor vedea și alți oameni ce e dansul afro.”, a declarat ea pentru Pro TV Plus.

ADVERTISEMENT
Priscilla Oghenovo
Priscilla Oghenovo, una dintre concurentele de la Insula Iubirii. Sursa foto: Instagram

Totodată, tânăra este cunoscută și pe TikTok, acolo unde este urmărită de peste 190.000 de persoane. Priscilla testează dulciuri și alte produse românești în videoclipurile sale și a devenit virală pe platforma de socializare. Oferă note produselor testate și este foarte apreciată de cei care o urmăresc.

De altfel, mai mulți fani au fost de părere că ea ar fi trebuit să fie ispită în noul sezon Insula Iubirii, nu concurentă.

Priscilla şi Bogdan de la Insula Iubirii spun că au probleme cu gelozia

Priscilla este cea care l-a convins pe iubitul ei, Bogdan, să meargă la sezonul 6 Insula Iubirii. Cei doi sunt împreună de mai bine de doi ani și au încredere unul în celălalt.

Cu toate acestea, există și gelozie în relația lor, motiv pentru care au fost de acord să-și testeze iubirea în cadrul show-ului matrimonial de la Antena 1, filmat pe Coconut Island, în Thailanda.

„Nu cred că vreo ispită ar putea să ne afecteze relația. Eu cred că o să fac față cu brio tentațiilor.”, a spus Bogdan în clipul video de prezentare.

Partenera lui i-a spus că are toată încrederea în el și în relația lor: „Am încredere 100% în tine.”

Sezonul 6 Insula Iubirii va debuta în curând la Antena 1. Data lansării încă nu a fost anunțată, însă noul sezon vine cu noi povești inedite și provocări pentru cupluri.

Internauții așteaptă cu nerăbdare emisiunea și vor să vadă dacă cuplurile vor rezista provocărilor menite să le testeze relația sau dacă vor ceda în fața ispitelor.

„Sunt foarte bucuros să vă anunţ că am început deja filmările pentru cel mai nou sezon Insula Iubirii, într-o locaţie de vis, în Coconut Island, o insulă cu totul specială, de lângă Phuket.

Până acum, toate sezoanele ne-au surprins diferit şi vă asigur că nici de această dată nu vor exista excepţii. Insula Iubirii e pregătită să îi pună din nou pe concurenţi faţă în faţă cu alegerile care le vor schimba vieţile.”, a declarat Radu Vâlcan despre noul sezon.

ADVERTISEMENT