Life

Cine este Radu Țibulcă, partenerul lui CRBL de la Te cunosc de undeva. E apreciat în mediul online

Cine este Radu Țibulcă, colegul lui CRBL de la Te cunosc de undeva. Tânărul e cunoscut în social media de foarte multă vreme.
03.04.2023 | 15:01
Cine este Radu Tibulca partenerul lui CRBL de la Te cunosc de undeva E apreciat in mediul online
Cine este Radu Țibulcă, colegul lui CRBL de la Te cunosc de undeva. Tânărul e cunoscut în social media. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cine este creatorul de divertisment, partenerul lui Eduard Mihail Andreianu din emisiunea transformărilor de la Antena 1. E apreciat în mediul online și a încercat mai multe meserii de-a lungul timpului.

Cine este Radu Țibulcă, colegul lui CRBL de la Te cunosc de undeva. Tânărul e cunoscut în social media

Radu Țibulcă, colegul lui CRBL de la Te cunosc de undeva, s-a născut în vara lui 1996, în orașul Iași. Provine dintr-o familie modestă, fiind cunoscut în social media de foarte mulți ani. Este creator de divertisment, om de radio și actor.

ADVERTISEMENT

În anul 2015 a început să realizeze diverse sketchuri comice în mediul virtual care l-au propulsat. Trei ani mai târziu a devenit cel mai tânăr realizator de matinal de radio din istorie, în cadrul emisiunii Dimineața Blană, de la Pro FM.

Ulterior, concurentul de la Antena 1 a colaborat cu grupul de comedie 3chestii, alături de care a scris și a jucat în peste 100 de sketchuri. Toate aceste materiale însumează peste 300 de milioane de vizualizări în mediul online.

ADVERTISEMENT

În vara lui 2019 a devenit protagonist principal și co-scenarist al serialului de comedie Moldovenii, difuzat pe Kanal D. Îi dă viață lui Șpagoveanu, primarul din Găurenii se Jos. De asemenea, Radu Țibulcă a realizat matinalul de radio Scularea de la Radio Impuls.

De ceva vreme concurentul de la Te cunosc de undeva își continuă activitatea pe Internet. Vedeta de la Antena 1, care face echipă cu CRBL, are un canal pe Youtube unde face un podcast cu diferite persoane publice din România.

ADVERTISEMENT

Radu Țibulcă și CRBL, prima jurizare de la Te cunosc de undeva

Radu Țibulcă și CRBL au debutat pe scena emisiunii de la Te cunosc de undeva în cursul serii de sâmbătă, 1 aprilie. Cei doi concurenți au fost lăudați încă de la prima jurizare, unde s-au transformat în Marilyn Manson.

„Amândoi ați fost bine, din punctul meu de vedere. Ați cântat de le-au sărit fulgii fetelor din spate. Moment de finală”, a spus Aurelian Temișan, scrie a1.ro, în timp ce Ozana Barabancea a susținut că piesa a fost una solicitantă.

ADVERTISEMENT

„Aveți un șarm, îmi place despre voi. V-ați făcut temele. Voi sunteți la înălțime”, a mai adăugat jurata de la Antena 1, mai arată sursa menționată anterior. Emisiunea are 5 jurați și un farmec aparte sezonul acesta.

ADVERTISEMENT