Life

Cine este Rareș Trufea, al doilea Golden Buzz de la Românii au talent 2021. Ce face mama concurentului pentru a-l ține la școală

08.02.2021 | 23:21
Cine este Rares Trufea al doilea Golden Buzz de la Romanii au talent 2021 Ce face mama concurentului pentru al tine la scoala
ADVERTISEMENT

Rareș Ionel Trufea, tânărul care a făcut senzație cu talentul său muzical la „Românii au talent”, este cel care a primit al doilea Golden Buzz în sezonul 11. Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul auriu atunci când băiatul și-a terminat numărul. 

Rareș este din Vaslui și studiază la un liceu de arte din Piatra Neamț. Mama lui a făcut sacrificii mari pentru a-l putea întreține, fiind plecată la muncă în Italia, unde are grijă de o femeie în vârstă.

ADVERTISEMENT

A venit la competiția de la Pro TV cu gândul de a obține cel puțin trei de „DA” și de a ajunge în etapa umrătoare, însă talentul său i-a adus direct butonul care îl trimite direct în semifinală.

Cine este Rareș Trufea, al doilea Golden Buzz de la Românii au talent 2021. Ce face mama concurentului pentru a-l ține la școală

Rareș Trufea i-a lăsat fără cuvinte pe cei patru jurați de la „Românii au talent” cu vocea sa și cu talentul de a cânta la pian, la vârsta de 16 ani. Părinții săi au făcut sacrificii majore pentru a-l putea trimite la un liceu bun.

ADVERTISEMENT

Mama lui se află în Italia, unde are grijă de o bătrână, iar tatăl său a fost solist vocal întreaga lui viață, fiind și cel care i-a descoperit talentul fiului său, pe când avea doar cinci ani și jumătate. Rareș este capabil să recunoască orice nouă și stăpânește foarte bine melodiile pe care le cântă.

Niciodată nu ar fi crezut că va ajunge direct în semifinala show-ului de la Pro TV, însă talentul i-a fost răsplătit atât de jurați, cât și de Smiley și Pavel Bartoș, cei care au apăsat butonul auriu.

ADVERTISEMENT

„La Românii au Talent am venit pentru experiență. Îmi doresc să trăiesc această experiență. Mă numesc Trufea Rareș Ionel, am 16 ani și sunt în clasa a 11 a și sunt din Vaslui, însă fac liceul de arte în Piatra Neamț, iar ca instrument de performanță fac pian.

 Totul a început de la cinci ani jumate, atunci tatăl meu a dat cu lingura într-un pahar, air eu am recunoscut nota emisă de pahar, iar el a văzut atunci în mine un viitor muzician.

ADVERTISEMENT

Tatăl meu acum este pensionar, dar a fost solist vocal toată viața lui, iar mama este plecată în Italia, are grijă de o bătrânică. Este greu fără mama mea și ei îi este greu fără mine, dar știu foarte bine că a plecat ca să mă întrețină la școală și ca să îmi ofere un viitor”, a declarat tânărul în cadrul emisiunii.

Rareș Ionel Trufea, Românii au talent 2021, Golden Buzz
Rareș Trufea, al doilea concurent care a primit Golden Buzz în sezonul 11 Românii au talent. Sursa foto: captură YouTube

Smiley și Pavel Bartoș au fost cu un pas înaintea Andrei, care a vrut să apese butonul de Golden Buzz. „Rareș a cântat superb! Mai aveam puțin și eu voiam să apăs acest buton. M-a impresionat interpretarea lui matură. Este exact cum îmi doresc eu să aud cântăreții din ziua de astăzi”, a declarat cântăreața.

„Rareș este minunat, vocea ta sună impecabil și faptul că știi să cânți atât de frumos la pian… Ai o tehnică vocală impecabilă, ești perfect! Jos pălăria, nici nu o mai pun la loc, o las așa jos.

Ai primit butonul auriu de la Smiey și Pavel, care au și ei un buton auriu acolo, ești direct în semifinală. Rareș ești mare!”, i-a transmis Andi Moisescu.

„A fost superb, impecabil, orice cuvânt e de prisos”, i-a spus și Alexandra Dinu, rămasă fără cuvinte la finalul acestui moment.

ADVERTISEMENT