Life

Cine este Riki de la Chefi la Cuțite. Concurentul a intrat în echipa lui Sorin Bontea

11.05.2021 | 18:54
Cine este Riki de la Chefi la Cutite Concurentul a intrat in echipa lui Sorin Bontea
Cine este Riki de la Chefi la Cuțite. Concurentul a intrat în echipa lui Sorin Bontea. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Rikito Watanabe este unul dintre concurenții sezonului actual de la „Chefi la Cuțite”. Tânărul de origine japoneză a intrat în echipa lui Sorin Bontea, după ce în audiții a pregătit un preparat care le-a lăsat apă-n gură celor trei jurați.

Participantul în vârstă de 26 de ani a fost convins să se înscrie în emisiunea culinară de la Antena 1 de un fost concurent din sezonul anterior. Este vorba de chef Shoji Toshihisa, cu care colaborează într-un restaurant asiatic situat pe malul mării.

ADVERTISEMENT

Riki sau Rikito, așa cum este alintat de prieteni și apropiați, este de peste 8 ani în România. Concurentul de la Chefi la cuțite a învățat în toată această perioadă să gătească preparate culinare tradiționale, dar și cu specific asiatic sau italienesc.

Riki de la Chefi la cuțite, un concurent de nota 10. Cine este el

Cel care l-a instruit pe Riki în tainele bucătăriei asiatice este nimeni altul decât Toshi, care a lucrat în Japonia pentru tatăl lui Rikito. În plus, a fost și persoana de la care concurentul din echipa lui Sorin Bontea a învățat tot felul de preparate.

ADVERTISEMENT

„De la el am învățat mâncare italienesc și franceză”, a declarat tânărul japonez în audiții.

Japonezul s-a prezentat în preselecții cu un preparat făcut după o rețetă chinezească de „mouth watering chicken”, pe care concurentul a numit-o în română „pui salivă”, rețetă care nu va fi uitată prea curând de cei trei jurați de la Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT

Gustul sofisticat, potențat de usturoi, ghimbir și umami i-a cucerit pe cei trei chefi, care l-au trimis direct în etapa următoare. Riki a trecut și de bootcamp și intrat în echipa lui Sorin Bontea, după ce a primit tunica de culoare verde.

De altfel, Rikito este primul concurent care a primit punctaj maxim la battle-ul susținut zilele trecute. Tânărul se aștepta să plece acasă, însă surpriză, jurații de la Antena 1 i-au oferit 15 puncte, auzul numelui său fiind un motiv de bucurie.

ADVERTISEMENT

Riki a făcut plecăciuni, a mulțumit și a început să plângă de fericire. Tânărul bucătar japonez are foarte multe lucruri de arătat și cu siguranță, va reuși să demonstreze că este foarte bun în bucătărie, asta pentru că fanii îl văd deja câștigător.

Riki, șanse uriașe de câștig. Fanii emisiunii sunt în extaz

Concurentul a dovedit că este o fire foarte prietenoasă și deschisă. El și-a ajutat colegii încă din primele secunde și chiar le-a dat sfaturi și idei utile.

Rikito este un om de bază în echipa verde, câștigând până în prezent destul de multă popularitate în rândul telespectatorilor care urmăresc cu sufletul la gură Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT
Tags: