Life

Cine este Roxana Lite, ispita de la Insula Iubirii, sezon 6. Tânăra are propria afacere

Cine este Roxana Lite, ispita de la Insula Iubirii, sezonul 6. Tânăra are propria afacere la doar 28 de ani. Prima ediție a noului sezon va avea premiera la începutul lui mai.
21.04.2022 | 20:16
Cine este Roxana Lite ispita de la Insula Iubirii sezon 6 Tanara are propria afacere
Cine este Roxana Lite, ispită la Insula Iubirii 2022. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ispită la Insula Iubirii, sezonul 6, Roxana Lite are propria ei afacere în orașul natal. Tânăra este doar una dintre cele zece ispite feminine din acest sezon.

Cine este Roxana Lite, ispită la Insula Iubirii sezon 6: Vârstă, ocupaţie şi pasiuni

Roxana Lite este una dintre ispitele sezonului 6 Insula Iubirii, unul dintre cele mai așteptate și apreciate reality show-uri din România. Emisiunea revine în curând pe micile ecrane, după doi ani în care filmările au fost sistate din cauza pandemiei de COVID-19.

ADVERTISEMENT

Născută pe 25 august 1993, Roxana Lite este una dintre cele zece ispite feminine din noul sezon al show-ului matrimonial de la Antena 1, prezentat de Radu Vâlcan. Tânăra concurentă în vârstă de 28 de ani are propria ei afacere în Râmnicu Vâlcea.

În legătură cu emisiunea la care este ispită, Roxana Lite și-a propus să nu-și pună nicio limită. Aceasta este de părere că tentațiile există la tot pasul, lucru de care își vor da seama și concurenții din al șaselea sezon al show-ului.

ADVERTISEMENT

„Nu mi-am propus să-mi pun limite. Eu cred că tentația nu există doar aici, deși aici cred că este cel mai favorabil mediu posibil. Tentația există și o vor simți pe pielea lor.”, a declarat tânăra în clipul video de prezentate de pe pagina emisiunii.

Roxana Lite a venit la Insula Iubirii pentru a-i ajuta pe concurenți să găsească răspunsurile de care aveau nevoie la întrebările pe care nu au avut curajul să le pună până acum.

ADVERTISEMENT

Ce afacere are Roxana Lite de la Insula Iubirii

Deși a absolvit Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor la Universitatea Constantin Brâncoveanu, fiind licențiată în Turism, frumoasa blondină a ales un alt domeniu în care să profeseze, și anume cel de beauty. Înainte de facultate, Roxana a absolvit cursurile Colegiului Național de Informatică Matei Basarab din Râmnicu Vâlcea.

Astfel, Roxana Lite deține propriul ei salon de înfrumusețare în Râmnicu Vâlcea, orașul de unde este originară.

ADVERTISEMENT

Ispita de la Insula Iubirii este foarte pasionată de munca ei și postează adesea fotografii cu clientele mulțumite pe rețelele de socializare.

Roxana Lite Insula Iubirii
Roxana Lite, ispittă la Insula Iubirii 2022. Sursa foto: Instagram

Roxana Lite este doar una dintre cele zece ispite ale sezonului 6 Insula Iubirii. Acestea au vârstele cuprinse între 23 ș 37 de ani și sunt pregătite să testeze relațiile concurenților care au venit să-și pună relațiile la încercare.

Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu sunt ispitele feminine ale celui de-al șaselea sezon.

Emisiunea este filmată în Thailanda, în Coconut Island, o locație cu peisaje de vis.

Show-ul de la Antena 1 va fi difuzat de două ori pe săptămână, lunea și marțea, de la ora 20:30. Emisiunea va avea premiera pe data de 2 mai 2022. La fel ca în sezoanele precedente, Radu Vâlcan va fi prezentatorul reality show-ul.

Telespectatorii vor avea parte de numeroase surprize în noul sezon. Cinci cupluri vor fi supuse unui test dur al relației lor, și anume cel al fidelității. Partenerii trebuie să facă față tuturor tentațiilor și să rămână împreună atunci când vor pleca din emisiune.

Radu Vâlcan i-a avertizat deja pe concurenți că este posibil să nu rămână împreună până atunci când vor părăsi competiția. Aceștia își vor da seama dacă partenerul lor este cel ideal și de lungă durată.

ADVERTISEMENT