Life

Cine este și ce vârstă are Orlando Zaharia, noul jurat de la Chefi la Cuțite. Cum a ajuns să gătească, de fapt

Orlando Zaharia ocupă anul acesta unul dintre cele patru scaune de jurat la ”Chefi la cuțite”. Ce așteptări are de la noul sezon al emisiunii
11.12.2023 | 16:30
Cine este si ce varsta are Orlando Zaharia noul jurat de la Chefi la Cutite Cum a ajuns sa gateasca de fapt
Orlando Zaharia este unul dintre cei patru jurați de la ”Chefi la cuțite” Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Așteptarea a luat sfârșit pentru toți fanii emisiunii ”Chefi la cuțite”. După luni bune de suspans, au fost dezvăluite numele celor patru chefi care vor intra în arena gusturilor și a preparatelor demne de marele premiu.

Orlando Zaharia ocupă un scaun de jurat la ”Chefi la cuțite”

Anul acesta, fanii emisiunii ”Chefi la cuțite” au primit o veste extrem de proastă. Și anume, aceea că cei trei jurați simpatici nu vor mai continua proiectul. După plecarea lui Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, producția a găsit imediat patru chefi care să ocupe scaunele de la banda de jurizat.

ADVERTISEMENT

Cei patru noi chefi care vor face senzație în noul sezon ”Chefi la cuțite” sunt Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Ștefan Popescu și Richard Abou Zaki. Publicul este deja obișnuit cu ei, căci aproape toți au fost invitație de onoare, la un moment dat, în emisiune.

Orlando Zaharia a jurizat multe farfurii de-ale foștilor chefi. Asta înseamnă că este mai mult decât calificat să jurizeze preparatele concurenților din acest sezon. În plus, aceasta are în spate o întreagă carieră dedicată bucătăriei și gastronomiei.

ADVERTISEMENT

La fel ca mulți din acest domeniu, Orlando și-a descoperit pasiunea pentru gătit la 15 ani. Atunci, a ales să facă practică la un hotel din Capitală. După ce a prins curaj, la 20 de ani, a plecat să lucreze ca bucătar pe un vapor.

Noul sezon se anunță a fi unul incendiar

Orlando Zaharia are 44 de ani și până la această vârstă, se poate lăuda cu reușite extraordinare în domeniul culinar. Acesta a lucrat pentru restaurante de lux din țară, dar și din străinătate și și-a pus amprenta asupra multor preparate.

ADVERTISEMENT

Orlando Zaharia a lucrat ca bucătar pentru Președinția României, ceea ce este o confirmare supremă a faptul că este foarte bun în ceea ce face. Pe lângă asta, a mai făcut parte și din echipa națională de cofetari a României.

De asemenea, Orlando Zaharia se mai ocupă și de administrarea restaurantelor CAU, situate în București și în Constanța. În subordinea sa se află zeci de bucătari, ceea ce l-a convins să spună da propunerii de a fi jurat la ”Chefi la cuțite”.

ADVERTISEMENT

Munca sa a fost mereu apreciată la adevărata ei valoare. Drept dovadă, acesta are în palmares zeci de titluri importante din lumea culinară. În 2019, Orlando a fost desemnat ”Bucătarul de Aur” al Bucureștiului, un titlul care nu se obține deloc ușor.

Cât despre experiența sa la ”Chefi la cuțite”, Orlando Zaharia își propune să fie un jurat cu simțuri ascuțite. Are de gând să ia în echipa sa cei mai buni pasionați de bucătărie și să îi ducă în marea finală.

ADVERTISEMENT