Life

Florin Dumitrescu a spus motivul real pentru care a plecat de la Chefi la Cuțite alături de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu: ”Minte”

Florin Dumitrescu a spus motivul real pentru care a plecat de la Chefi la Cuțite alături de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu: ”Minte”
01.12.2023 | 19:39
Florin Dumitrescu a spus motivul real pentru care a plecat de la Chefi la Cutite alaturi de Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu Minte
Florin Dumitrescu a spus motivul real pentru care a plecat de la Chefi la Cuțite alături de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu a spus motivul real pentru care el, Sorin Bontea, dar și Cătălin Scărlătescu, au renunțat la Chefi la Cuțite. Se pare că zvonurile apărute în spațiul public ar fi unele false.

Florin Dumitrescu a spus motivul real pentru care a plecat de la Chefi la Cuțite alături de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au renunțat emisiunea Chefi la Cuțite. După ani buni de colaborare cu Antena 1, cei trei jurați ar fi fost prea ”obosiți” ca să continue filmările.

ADVERTISEMENT

Sau cel puțin asta spuneau oficialii de la Antena 1 când au anunțat plecarea lor. Care este însă motivul real? Florin Dumitrescu a vrut să clarifice lucrurile astfel încât să nu mai lase loc de interpretări.

Într-o postare pe contul personal de Instagram, Florin Dumitrescu a dezvăluit public că nu este vorba despre bani. Nu veniturile au fost motivul pentru care cei trei jurați au părăsit Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, el a ținut să sublinieze faptul că cine spune că este vorba de bani, doar minte. Florin Dumitrescu a adăugat că momentan nu poate să discute despre acest subiect. Când va putea însă, o va face.

Ce planuri are Florin Dumitrescu

Totodată, el le-a făcut fanilor săi și o promisiune. Se pare că cei trei foști jurați de la Chefi la Cuțite vor să facă ceva împreună, online. Momentan însă, Florin Dumitrescu vrea să se concentreze pe afaceri.

ADVERTISEMENT

Aceasta se ocupă de prepararea unor cine private, speciale, pentru clienții unor restaurante. Astfel, cel mai probabil vom mai avea de așteptat până când îi vom revedea pe cei trei jurați.

„Nu a fost vorba de bani! Deloc! Cine spune că a fost vorba de bani, minte! Când se va putea discuta subiectul, îl voi discuta. Voi fi online. Ne gândim să facem ceva împreună în online. Dar, momentan, vrem să nu ne mai vedem o perioadă.

ADVERTISEMENT

Eu îi tot propun, dar nici nu găsesc fonduri pentru a face ceea ce îmi doresc și nici nu aș vrea să îmi sacrific familia pentru un restaurant al meu. Este nevoie de multă implicare. Prefer să gătesc pentru cine private, cine speciale pentru clienții unor restaurante deja în piață și, de ce nu, evenimente mari publice”, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

ADVERTISEMENT