Life

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Mihai Șora. Luiza Palanciuc are doar 47 de ani

Mihai Șora are 105 ani, însă își trăiește viața din plin. Filosoful are o soție superbă, în vârstă de doar 47 de ani care îl face cel mai fericit.
14.10.2022 | 14:41
Cine este si cu ce se ocupa sotia lui Mihai Sora Luiza Palanciuc are doar 47 de ani
Mihai Șora și soția sa, Luiza Palanciuc s-au căsătorit în 2014
ADVERTISEMENT

Mihai Șora și soția sa, Luiza Palanciuc, s-au căsătorit anul 2014, iar de atunci sunt de nedespărțit. Deși există o diferență de vârstă de 58 de ani între cei doi, acest lucru nu a fost un impediment pentru fericirea lor.

Cu ce se ocupă soția lui Mihai Șora, Luiza Palanciuc

Nici filosoful nu își arată vârsta, drept dovadă, este extrem de activ pe rețelele de socializare și nu se dă înlături când vine vorba de complimente la adresa soției sale.

ADVERTISEMENT

Cine este însă soția lui Mihai Șora cu adevărat? Luiza Palanciuc – Șora este poetă, eseistă, dar și traducătoare și a apărut în viața filosofului în urmă cu opt ani de zile. Amintim că Mihai Șora a fost căsătorit cu regretata scriitoare, Mariana Șora, alături de care are și trei copii. Cei doi au fost căsătoriți nu mai puțin de 72 de ani, însă aceasta a încetat din viață.

Deși a suferit după pierderea soției sale, acum, Mihai Șora pare cât se poate de împlinit și nu ratează nicio ocazie în care să arate acest lucru și celor care îl urmăresc.

ADVERTISEMENT

Recent, într-o postare de pe contul personal de socializare, filosoful a postat un mesaj romantic pentru actuala lui soție și nu este prima oară când face acest lucru.

”Iubirea, în formele ei cele mai diverse, este un lucru care trebuie să ne acompanieze viaţa de la început până la sfârşitul ei. Există în fiecare viaţă atâta lumină cât capacitate dai iubirii. Iubirea îmbrăţişează din capul locului întreaga lume”, spunea filosoful într-una dintre postările sale.

ADVERTISEMENT

Mihai Șora, declarații de dragoste pentru soția sa

În urmă cu câțiva ani, în 2017, în ziua aniversării căsniciei lor, Mihai Șora a uimit din nou publicul larg cu mesajul postat pentru iubita lui soție. În rândurile scrise, acesta spunea c dragostea este răbdătoare, plină de bunătate și nu numai, semnă că filosoful încă are sentimente puternice pentru partenera lui de viață.

“În urmă cu trei ani, la Starea Civilă din sectorul 1 al orașului București, Luiza și cu mine semnam în condica de prezență, înconjurați de oameni dragi și inteligenți: – cele mai frumoase autografe din viețile noastre de scriitori.

ADVERTISEMENT

Dragostea este îndelung răbdătoare, dragostea este plină de bunătate, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește. Dragostea nu se poartă cu necuviință, nu caută ale sale, nu se aprinde de mânie, nu pune la socoteală răul. Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr”, scria atunci filosoful.

ADVERTISEMENT