Life

Cine este și cum arată sora lui Mihai Petre de la Asia Express. Au aceeași pasiune comună

Mihai Petre de la Asia Express are o soră mai mică, de care este foarte mândru și cu care are foarte multe lucruri în comun.
27.10.2021 | 09:28
Cine este si cum arata sora lui Mihai Petre de la Asia Express Au aceeasi pasiune comuna
Cine este și cum arată sora lui Mihai Petre de la Asia Express. Au aceeași pasiune comună. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Concurentul de la Antena 1 nu vorbește foarte des despre familia sa, de aceea puțină lume știe că are o soră cu 9 ani mai mică decât el și cu care are aceeași pasiune comună.

Fostul jurat de la „Românii au talent” și ruda sa, care este o brunetă superbă, au o relație foarte bună despre care Alina Campigotto a vorbit în urmă cu ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Tânăra este multiplă campioană la dans sportiv, dar și profesoară în acest domeniu, ceea ce înseamnă că Mihai Petre a fost un exemplu pentru ea în copilărie.

Mihai Petre de la Asia Express, mândru de sora sa mai mică. Cine este și cum arată ea

Alina Campigotto a renunțat la numele de familie în momentul în care s-a căsătorit, marele eveniment având loc în vara anului 2019.

ADVERTISEMENT

Dansatoarea și partenerul de viață, Paolo, merg împreună la competiții de dans, unde câștigă premii pe bandă rulantă. Ea a început să danseze pentru prima oară la vârsta de numai 3 ani.

Frumoasa brunetă seamănă leit cu concurentul de la Asia Express, Mihai Petre. Sora vedetei are un trup tras prin inel datorită dansului, picioare lungi și un zâmbet molipsitor.

ADVERTISEMENT
Alina Campigotto, sora lui Mihai Petre
Alina Campigotto, sora lui Mihai Petre. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Alina, totul despre relația cu fratele ei, Mihai Petre de la Asia Express

„Nu e greu să fii sora lui Mihai Petre. Eu văd lucrul acesta ca pe un mare avantaj, am avut şi am în continuare foarte multe lucruri de învăţat de la el.

Și aici nu mă refer doar la domeniul pe care îl practic, ci mă refer la lucruri şi situaţii din viaţă în general.

ADVERTISEMENT

Pentru mine a fost mereu un exemplu foarte bun: îmi dă sfaturi, mă ajută, de cele mai multe ori, deciziile importante din viaţa mea le iau după ce ascult şi părerea lui. 

Niciodată nu m-am simţit dezavantajată sau inferioară lui, nu am de ce, eu sunt o persoană care munceşte, o persoană care a realizat tot ce a realizat prin muncă nu pentru că sunt sora lui Mihai.

După cum bine ştii, sunt foarte puţine persoane care ştiu că Mihai Petre are o soră, iar când cineva află lucrul ăsta, pentru mine este doar un motiv de bucurie şi mândrie”, declara Alina Campigotto în urmă cu ceva timp, scrie csid.ro.

ADVERTISEMENT