Life

Cine este și cum arată soția lui Big Tima, românul care spune că e “fiul nelegitim” al Regelui Charles

Cine este și cum arată soția lui Big Tima, românul care susținea că e “fiul” Regelui Charles. Bărbatul este foarte popular pe internet.
07.04.2023 | 17:44
Cine este si cum arata sotia lui Big Tima romanul care spune ca e fiul nelegitim al Regelui Charles
Cine e și cum arată soția lui Big Tima, românul care spunea că este “fiul” Regelui Charles. Sursa foto: Capturi Tik Tok/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Multe persoane îl știu pe Big Tima, românul care pretinde că este “fiul” ilegitim al Regelui Charles, dar cine este și cum arată soția acestuia? Bărbatul a urcat pe scena de la Românii au talent.

Cine este și cum arată soția lui Big Tima, “fiul” ilegitim al Regelkui Charles. Românul face senzație pe internet

Cristina Fideuan a ajuns în atenția publicului în vara lui 2021, după ce a postat un clip video în care se afla în fața Palatului Buckingham. Bărbatul îi cerea Regelui Charles, pe atunci Prinț de Wales, să-l recunoască drept fiu al său.

ADVERTISEMENT

Videoclipul a devenit rapid viral pe rețelele de socializare. Multe persoane l-au imitat pe Big Tima, așa cum este cunoscut în mediul online. “Father! Papa! Help!”, spunea românul în fața Palatului Buckingham.

La momentul respectiv, bărbatul spunea că mama lui a avut o aventură cu actualul monarh al Marii Britanii. “Prințul Charles a avut o relație amoroasă cu mama mea”, susținea acesta, spre amuzamentul internauților.

ADVERTISEMENT

După ce a ajuns cunoscut pe internet, Big Tima a început să posteze tot mai multe videoclipuri cu el, dar și cu soția sa. Partenera de viață a creatorului de conținut se numește Ileana și locuiește alături de acesta în Marea Britanie, acolo unde cei doi s-au mutat definitiv, alături de fiul lor.

Cei doi soți au decis să părăsească România pentru că și-au dorit să-i ofere băiatului lor o educație mai bună. Ileana nu este la fel de cunoscută ca soțul ei, însă apare alături de acesta în diverse ipostaze.

ADVERTISEMENT
Big Tima și soția lui
Big Tima și soția lui, lleana. Sursa foto: Instagram, Tikj Tok/Colaj Fanatik

Big Tima, concurent la Românii au talent

Pe Tik Tok, Big Tima postează videoclipuri amuzante și farse. La un moment dat, bărbatul s-a filmat la sediul MI5, unde și-a depus CV-ul pentru a deveni spion. S-a filmat, de asemenea, și la reședința fostului premier britanic Boris Johnson.

Pe platforma socială este urmărit de peste 418.000 de persoane, iar acum a decis să-și încerce norocul la Românii au talent, unde a pregătit un număr de senzație.

ADVERTISEMENT

Concurentul vrea să stârnească hohotele de râs ale celor patru jurați de la emisiunea difuzată pe Pro TV. Big Tima poate fi văzut la TV în ediția din 7 aprilie Românii au talent.

ADVERTISEMENT