Life

Cine este și cum arată soția lui Cătălin Zmărăndescu. Între cei doi există o diferență vârstă de 12 ani

Cătălin Zmărăndescu nu a avut prea mare noroc pe plan amoros, cel puțin până acum. În prezent, fostul luptător de MMA iubește din nou și e extrem de fericit.
09.12.2022 | 20:34
Cine este si cum arata sotia lui Catalin Zmarandescu Intre cei doi exista o diferenta varsta de 12 ani
Cum arată Luiza, soția lui Cătălin Zmărăndescu, fostul luptător de MMA. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Deși are o carieră de mare succes în spate și în continuare se bucură de aprecierea publicului, viața amoroasă a lui Cătălin Zmărăndescu nu a fost prea grozavă.

Motivul pentru care Cătălin Zmărăndescu a divorțat de fosta lui soție

În 2010, fostul luptător de MMA a divorțat de soția sa, Cristina, alături de carea avea doi copii. Cei doi au fost împreună timp de 14 ani, însă asta nu a contat deloc.

ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu a fost cel care a depus actele de divorț și a vrut ca mariajul să ia sfârșit.

Acesta povestea la un moment dat că motivul divorțului ar fi fost jignirile repetate ale fostei sale soții, peste care nu mai putea să treacă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, după divorț, Cătălin Zmărăndescu a fost nevoit să plătească o pensie de întreținere de 4.000 de lei pe lună, iar cu cei doi copii, Alexandra și Mihai, nu a mai păstrat legătura din momentul divorțului.

La un moment dat, fostul sportiv spunea că de vină ar fi fost doar fosta soție, Cristina, pentru situația în care s-a ajuns, însă iată că între timp, rănile s-au vindecat.

ADVERTISEMENT

Cine este actuala soție a lui Cătălin Zmărăndescu

În prezent, Cătălin Smărăndescu este căsătorit cu Luiza. Cei doi au împreună tot doi copii, pe Matilda și pe Cătălin Jr.

După mai bine de zece ani de la divorț, fostul luptător de MMA se poate declara un om împlinit. Cei doi se iubesc, s-au cunoscut la Londra, iar de atunci nu s-au mai despărțit deloc.

ADVERTISEMENT

Menționăm că între Luiza și Cătălin Smărăndescu există o diferență de 12 ani. Ea este mai tânără, însă asta nu a contat în relația celor doi.

Cătălin Zmărăndescu este mai fericit ca oricând alături de soția sa, Luiza. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
Cătălin Zmărăndescu este mai fericit ca oricând alături de soția sa, Luiza. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik

Chiar fostul sportiv povestea la un moment dat că este mai fericit ca oricând și că de ani buni, viața lui s-a aranjat așa cum și-a dorit mereu.

”De câţiva ani buni viaţa mea s-a schimbat în bine. Femeia de lângă mine este responsabilă, dar din păcate o înşel în fiecare zi, cu nimeni alta decât cu Matilda, dragostea mea cea mai mare”, mărturisea fostul sportiv.

ADVERTISEMENT