Life

Cine este soția regretatului Nosfe. Mădălina Crețan a jucat într-un film care a spart topurile Netflix

Cine este Mădălina Crețan, văduva lui Nosfe. Cei doi au fost protagoniști într-o producție cunoscută pe platforma Netflix.
17.10.2022 | 19:53
Cine este sotia regretatului Nosfe Madalina Cretan a jucat intrun film care a spart topurile Netflix
Cine este Mădălina Crețan, văduva lui Nosfe. Au fost protagoniști într-o producție de pe Netflix. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine este soția regretatului rapper și artist din trupa Șatra Benz. Bruneta a jucat într-un film care a spart topurile Netflix, unde a format o echipă formidabilă împreună cu regretatul artist care a murit la 37 de ani.

Cine este Mădălina Crețan, văduva lui Nosfe. Au fost protagoniști într-o producție de pe Netflix

Nosfe și Mădălina Crețan formează o familie de mulți ani, după ce s-au cunoscut la locul de muncă. Au fost colegi, însă scânteia s-a aprins între ei chiar dacă cântărețul avea o relație sentimentală care dura de circa 5 ani.

ADVERTISEMENT

Partenera vedetei avea 28 de ani când a rămas însărcinată cu o fetiță care a primit numele Iris. Sarcina l-a făcut pe rapper să ia o decizie radicală. În urmă cu 6 ani își unea destinul cu cel al femeii care l-a făcut tată.

Bruneta nu este persoană publică, însă a primit un rol în filmul Legații, care a făcut furori pe platforma de streaming Netflix. Soția lui Nosfe a interpretat rolul unei tinere pe nume Carina, în timp cântărețul a fost Tudor.

ADVERTISEMENT

„Nu îi sunt doar soţie şi nu îmi este doar soţ. Noi suntem cei mai buni prieteni, cei mai pasionali iubiţi, îi sunt cea mai fidelă soţie, şi îmi este cel mai fidel soţ, iar cuvântul fidel aici înseamnă mult mai mult, şi nu se rezumă doar la plăcerile carnale, fără a le exclude, însă.

Şi noi împărţim fiecare bucurie şi tristeţe, şi pe rând, ne transformăm în psihologi, în părinţi, în fraţi, în amanţi, în critici, şi lista ar putea continua.

ADVERTISEMENT

El mă învaţă pe mine zilnic cât este de important să fii perseverent în ceea ce faci, să nu îţi pierzi niciodată forţa şi puterea de muncă, să nu laşi oboseala să te înfrângă, să nu renunţi niciodată la visurile tale”, scria soția regretatului artist pe blogul personal la un moment dat.

Nosfe și Mădălina Crețan, nuntă atipică

Nosfe și Mădălina Crețan s-au cunoscut în perioada în care regretatul artist lucra cu jumătate de normă într-o firmă în care bruneta activa deja de 2 ani. Se întâmpla undeva la finalul anului 2013, câteva luni mai târziu, în martie 2014, tânăra rămânând însărcinată.

ADVERTISEMENT

În octombrie 2014 cei doi au luat decizia să se mute împreună, iar în noiembrie aveau să facă cununia civilă. Un an mai târziu își uneau destinele în fața lui Dumnezeu, într-o nuntă atipică în care mirii s-au simțit în largul lor.

ADVERTISEMENT