Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cine este Steaua: CSA sau FCSB? „Câinele” Florentin Petre vine cu argumente

Cine este Steaua? Rivalul Florentin Petre a avut un răspuns franc pentru războiul dintre CSA și FCSB.
31.10.2023 | 11:30
Cine este Steaua CSA sau FCSB Cainele Florentin Petre vine cu argumente
Cine este Steaua: CSA sau FCSB? „Câinele” Florentin Petre vine cu argumente. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Florentin Petre a dat verdictul. În cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, „câinele roșu” și-a exprimat punctul de vedere în privința războiului CSA Steaua vs. FCSB.

Cine este Steaua: CSA sau FCSB? Florentin Petre a dat verdictul

Marele dinamovist Florentin Petre a purtat multe bătălii cu rivala din Ghencea. Noul antrenor de la Ungheni a fost întrebat care este continuatoarea Stelei, CSA sau FCSB, și n-a stat pe gânduri să răspundă.

ADVERTISEMENT

„Părerea mea este că Steaua e cea care joacă în Liga 1, a lui nea Gigi, FCSB. Pentru că e echipa care a avut performanțele pe care le-a avut, duelurile pe care le-au avut în trecut, iar tot ce se întâmplă la Steaua e meritul lui nea Gigi.

Au fost tergiversările din trecut. Părerea mea e că Steaua e FCSB din Liga 1. Cu toate că au făcut un stadion extraordinar de frumos acolo, condițiile sunt extraordinare.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță vor mai fi dueluri între FCSB și CSA, dar eu țin foarte bine minte că atunci când nea Gigi a preluat echipa se numea Steaua”, a declarat Florentin Petre, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Fanii FCSB au ales calea cea dreaptă”

Florentin Petre este unul dintre simbolurile lui Dinamo. Fostul internațional român a bifat nu mai puțin de 116 prezențe în tricoul roș-alb, perioadă în care a reușit să înscrie și 14 goluri.

ADVERTISEMENT

„Este foarte complicat să rupi o poveste făcută în atâția ani de zile. Asta e părerea mea și mi-o susține. Nu cred că mă contestă nimeni. Eu în toate jocurile pe care le-am jucat împotriva lor eu așa am considerat.

(n.r. – contează și că fanii au ales FCSB?) Probabil că au ales calea cea dreaptă. Calea pe care ei au urmat-o, sentimentele, tradiția, grupul extraordinar de mare care este în toată țara și nu numai i-au făcut să aleagă drumul ăsta”, a adăugat antrenorul de la Unirea Ungheni.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, doar pe www.fanatik.ro. Emisiunea moderată de HORIA IVANOVICI o puteți revedea în premieră luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Cine este Steaua: CSA sau FCSB? „Câinele” Florentin Petre vine cu argumente

ADVERTISEMENT