News

Cine este tânărul care a murit îngropat de viu, la Constanța. Bărbatul avea doar 34 de ani. „Mi-e tare teamă de momentul când fetele lui o să mă întrebe: “De ce, nașule?”

Noi detalii despre tânărul care a murit îngropat de viu la Constanța. Avea 34 de ani și era tatăl a două fete. În urma lui a lăsat multă durere și semne de întrebare.
30.07.2022 | 14:46
Cine este tanarul care a murit ingropat de viu la Constanta Barbatul avea doar 34 de ani Mie tare teama de momentul cand fetele lui o sa ma intrebe De ce nasule
Dragoș Toader, tânărul care a murit îngropat de viu, într-un accident de muncă la Constanța. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Noi detalii ies la iveală despre accidentul de muncă din comuna Castelu, județul Constanța. S-a aflat cine este bărbatul care a murit sub malul de pământ căzut peste el și colegul său, acesta din urmă supraviețuind.

Muncitorul îngropat de viu la Constanța era tată și urma să se recăsătorească. Destinul crunt pe care l-a avut

Muncitorul care s-a stins din viață, îngropat practic de viu, se numea Dragoș Toader și avea 34 de ani. El era tatăl a două fetițe, pe care le-a crescut de unul singur. În toamnă, urma să se recăsătorească.

ADVERTISEMENT

Cel care trebuia să-i fie naș de cununie a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre destinul lui Dragoș Toader. Pe când era doar un copil a rămas orfan și el, asemeni fiicelor sale.

A muncit din răsputeri pentru a-și crește copiii, care au fost abandonați de mamă, a mai precizat cel ce trebuia să-l ”nășească” pe Dragoș.  De altfel, bărbatul i-a fost și profesor tânărului, atunci când era la școală. El se teme de ziua când fetițele fostului lui elev îl vor întreba de ce a avut loc tragedia.

ADVERTISEMENT

” (…) În septembrie, urma să intrăm în biserică din comună, ca să-l “nășesc” într-un nou început de drum. Dumnezeu s-a opus. Intru acum în biserică ca să-l conduc pe ultimul drum.

Nu mai am cuvinte, nu știu ce să mai zic.A murit stupid, după un ultim ghinion: la muncă, un mal de pământ surpat, s-a prăbușit peste el. Avea doar 33 de ani.

ADVERTISEMENT

Sper că a plecat spre cer într-o lume mai bună, pe o cale dreaptă. Pentru că, pe pământ, complicat i-a fost drumul. Mi-e tare teamă de momentul când fetele lui o să mă întrebe: “De ce, nașule?”, a scris pe rețelele de socializare cel care urma să-l nășească, transmite presa locală, replicaonline.ro

Cum a avut loc accidentul de muncă

Dragoș Toader a plecat din această lume, printr-un ghinion, vineri, din cauza unui accident de muncă. În timp ce lucra la o rețea de canalizare, alături de un alt coleg, un morman de pământ s-a prăbușit peste ei.

ADVERTISEMENT

Totul s-a petrecut în comuna constănțeană Castelu. Doar unul dintre indivizi a supraviețuit. S-a deschis o anchetă în acest caz. Firma angajatoare va trebui acum să acopere toate costurile înmormântării lui Dragoș Toader.

ADVERTISEMENT
Tags: