News

Cine este tânărul trimis acasă să moară de la spitalul Urziceni. George lasă în urmă o soție și o fetiță de doi ani

George, tânărul de doar 32 de ani trimis acasă să moară de la spitalul din Urziceni, lasă în urmă o soție și o copilă de doar doi ani.
02.08.2023 | 07:47
Cine este tanarul trimis acasa sa moara de la spitalul Urziceni George lasa in urma o sotie si o fetita de doi ani
Prin ce a trecut George înainte se moară: tânărul de 32 de ani fusese trimis acasă de la spitalul din Urziceni. Sursa foto: Observator News / Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Apar detalii cutremurătoare în cazul lui George, tânărul de doar 32 de ani care a murit, luni dimineață, după ce anterior fusese trimis acasă de medicii de la spitalul din Urziceni.

Prin ce a trecut George înainte se moară: tânărul de 32 de ani fusese trimis acasă de la spitalul din Urziceni

Lucruri de o gravitate extremă s-au petrecut recent la Spitalul Municipal Urziceni. În decurs de doar câteva ore, o femeie a născut pe un trotuar după ce nu a fost primită în unitate, iar un alt tânăr de 32 de ani a murit după ce anterior fusese tratat superficial de cadrele medicale.

ADVERTISEMENT

George, în vârstă de doar 32 de ani, s-a stins acasă, luni dimineață. Cu o zi înainte fusese tratat la Spitalul din Urziceni. În prezent, poliția face cercetări în acest caz. Luni, ministrul Sănătății a cerut demisia managerului spitalului.

Încă din ziua tragediei, polițiștii din Urziceni au audiat, la Spitalul Municipal, toate persoanele cu care tânărul de 32 de ani a intrat în contact. În plus, au fost ridicate și mai multe probe. E vorba de înscrisuri medicale, dar și imagini de pe camerele de supraveghere. La dosar se va adăuga și cauza morții, urmând ca procurorii să decidă dacă pun pe cineva sub acuzare, pentru infracțiuni de ucidere din culpă și neglijență în serviciu.

ADVERTISEMENT

Până la finalul anchetei, rudele tânărului lansează acuzații extrem de grave. Ei spun că George a fost consultat superficial şi trimis acasă cu dureri crunte în piept. La doar câteva ore mai târziu, acesta a murit.

Fratele lui George descrie ultimele clipe din viața tânărului

Nu doar la spital au fost probleme. Și ambulanța care trebuia să ajungă la George a avut întârzieri. ”La ora 17.36 m-a sunat, la 17.43 l-am sunat înapoi. Şi mi-a zis, ca niciodată: Frate, mor! Simt că nu mai rezist. Fă ceva!

ADVERTISEMENT

Am sunat la ambulanţă. La aproximativ 15 minute am sunat iar la ambulanţă să văd dacă a plecat către el. Să văd pe ce rută o ia, să se ducă vărul nostru înaintea ambulanţei. Să câştigăm timp. La ambulanţă mi-au zis că încă n-au plecat, că n-au ambulanţe”, povestește fratele victimei, pentru Observator News.

Ajuns într-un final la spital, tânărul are parte de un control superficial, acuză familia. ”A ieşit după 10 minute şi mi-a zis: Mi-a făcut o injecţie. I-a zis să se ducă la doctor, să facă nişte raze la plămâni luni”, mai adaugă fratele.

ADVERTISEMENT

Medicii iau o decizie care i se dovedește fatală lui George. Tânărul e trimis acasă fără explicaţii sau diagnostic. Primește doar o hârtie şi două nume de medici. Peste câteva ore, acesta moare.

Familia sa mai spune că la autopsie s-au depistat modificări ale plămânilor şi cordului. Rudele sunt decise să dea spitalul în judecată. George avea o familie fericită. El lasă în urmă o soţie şi o fetiță de doi ani.

ADVERTISEMENT
Tags: