Life

Cine este Tudorel Popa de la iUmor. Drama trăită de concurentul care i-a lăsat mască pe jurați

Tudorel Popa este unul dintre concurenții care a ajuns în finala de la iUmor. Bărbatul a reușit să îi impresioneze pe jurați cu talentul, dar și cu povestea sa.
08.11.2022 | 06:59
Cine este Tudorel Popa de la iUmor Drama traita de concurentul care ia lasat masca pe jurati
Tudorel Popa de la iUmor i-a impresionat pe jurați și a impresionat și telespectatorii. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tudorel Popa este unul dintre concurenții care i-a impresionat plăcut pe jurații de la iUmor. A urcat încrezător pe scenă, iar la final, rezultatele s-au văzut.

Tudorel Popa a ajuns în finala iUmor

Înainte de a urca pe scena show-ului de la Antena 1, Tudorel Popa povestea că își dorește să realizeze un număr de stand-up doar din sunetele pe care le scoate, iar în final a și reușit să facă acest lucru.

ADVERTISEMENT

Atât Delia, Costel, dar și Cheloo, care este extrem de selectiv, l-au trimis la votul publicului, iar mai apoi, toți cei care l-au privit au decis că Tudorel Popa merită să meargă mai departe.

Emoțiile au fost mari, iar Tudorel Popa a izbucnit în plâns în culise. Alături de el au fost Șerban Copoț și Dan Badea, care i-au oferit o îmbrățișare.

ADVERTISEMENT

Cine este însă Tudorel Popa și care este motivul pentru care a decis să vină la iUmor? Povestea concurentului este poate una dinre cele mai impresionante.

Povestea tulburătoare a lui Tudorel Popa de la iUmor

Tudorel Popa lucrează în prezent la o firmă de salubrizare din Tulcea și nu este prima oară când apare pe sticlă. Bărbatul a mai participat cu ani în urmă și la celebrul show ”Românii au talent” de la Pro Tv.

ADVERTISEMENT

De acolo a fost poreclit ”omul-bormașină”, având în vedere capacitatea sa de a imita diverse sunete. Tudorel Popa este însă mai mult de atât.

Deși nu se bucură de un salariu prea mare, bărbatul se gândește enorm la nevoile celorlalți și mereu are grijă să ofere o mână de ajutor.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, ”omul-bormașină” a fost invitat la emisiune lui Cătălin Măruță, unde a povestit o mare parte din viața sa.

ADVERTISEMENT

Au fost momente în care ajungea să doarmă prin subsoluri sau prin parcuri și de asemenea nici nu avea ce să mănânce.  Mai mult de atât, concurentul de la iUmor a fost și abandonat de mama sa, la casa de copii, însă nu judecă pe nimeni pentru cele întâmplate cu ani în urmă.

Tudorel Popa ajută zeci de copii

”Am trecut și prin clipe foarte grele. Dormeam pe unde apucam, prin subsoluri, în parcuri pe bănci. A fost o perioadă în care mâncam pâine goală. Când primeam o pâine de la cineva mi se părea o comoară.

Eu îmi iubesc mama, chiar dacă m-a lăsat la casa de copii. Nu am dreptul să o judec”, spunea Tudorel în urmă cu ceva timp.

Pentru că știe cum este să nu ai nimic, concurentul de la iUmor are acum grijă să îi ajute și pe ceilalți. Le cumpără dulciuri mai multor copii care nu au o situație materială prea bună și de asemenea, nu uită nici să le dea de mâncare atunci când poate.

”Ajut în jur de 20-40 de copii pe lună, cumpăr sucuri, dulciuri și ce găsesc ieftin. Rup din bucata mea de pâine și pentru ei.”, mai preciza acesta,

În timp ce Nicoleta Luciu, juratul surpriză de la iUmor a preferat să îi dea dislike, Delia a fost extrem de impresionată de prestația lui Tudorel Popa pe scena iUmor.

La rândul său, Costel l-a numit un ”om simplu cu foarte multe calități și valori”, precizând că îi amintește de Forrest Gump.

Premierul Ciucă, șocat și el. „Ce țară este aceea care nu plătește o...
Premierul Ciucă, șocat și el. „Ce țară este aceea care nu plătește o hotărâre definitivă din justiție?” Fondul de Garantare nu plătește complet despăgubirile stabilite de instanțe
Lorena Balaci, moment tulburător pe stadion:
Lorena Balaci, moment tulburător pe stadion: "Eu am 45 de ani, n-am mai întâlnit așa înjurături!"
Femeia care și-a părăsit soţul pentru fiul vitreg, pe care l-a crescut de...
Femeia care și-a părăsit soţul pentru fiul vitreg, pe care l-a crescut de la 7 ani, a născut și cel de-al doilea copil
Vestea dimineții despre Constantin ENCEANU! Anunț trist despre marele interpret de muzică populară
Vestea dimineții despre Constantin ENCEANU! Anunț trist despre marele interpret de muzică populară
WWWW O viață încheiată în infern: „Iertaţi-mă! Viaţa mi-e insuportabilă”. Tragediile artistei care...
WWWW O viață încheiată în infern: „Iertaţi-mă! Viaţa mi-e insuportabilă”. Tragediile artistei care a fost numită „Vocea secolului”
La 15 ani, Ioana câștiga 1.000 euro/ lună dintr-un job part time. „În...
La 15 ani, Ioana câștiga 1.000 euro/ lună dintr-un job part time. „În Danemarca, vei vedea în mai toate supermarketurile și restaurantele adolescenți care muncesc”
Boala incurabilă de care suferă Florin Dumitrescu de la Chefi la cuţite. Diagnostic...
Boala incurabilă de care suferă Florin Dumitrescu de la Chefi la cuţite. Diagnostic teribil pus de medici: "Excesele se plătesc!"
„Nu puteam să respir deloc, nu am mâncat două săptămâni”. Mărturiile pacientei care...
„Nu puteam să respir deloc, nu am mâncat două săptămâni”. Mărturiile pacientei care ar fi fost mutilată de un medic dentist
Staţiunea, care deţine o adevărată comoară naturală, în căutarea strălucirii de altădată. De...
Staţiunea, care deţine o adevărată comoară naturală, în căutarea strălucirii de altădată. De unde a pornit legenda aurului negru
Ce a făcut luptătorul Andrew Tate după ce a fost eliberat din închisoare:...
Ce a făcut luptătorul Andrew Tate după ce a fost eliberat din închisoare: Nu îl mai suport! Unele obiceiuri mor greu
De ce țiganii nu poartă ochelari de vedere? Motivul este incredibil!
De ce țiganii nu poartă ochelari de vedere? Motivul este incredibil!