Life

Cine este Urania Cremene, noua apariție din emisiunea MediCOOL de la Antena 1

Un nou specialist se alătură emisiunii MediCOOL, difuzată pe Antena 1, începând cu noul sezon. Cine este Urania Cremene și ce rubrică va modera în cadrul show-ului?
29.06.2022 | 16:41
Cine este Urania Cremene noua aparitie din emisiunea MediCOOL de la Antena 1
Urania Cremene se alătură echipei Antena 1. Foto: Instagram/ Antena 1
ADVERTISEMENT

Antena 1 a anunțat că în curând va începe un nou sezon al emisiunii MediCOOL. Echipei deja cunoscute de telespectatori i se va alătura Urania Cremene, specialist în parenting.

Urania Cremene se alătură echipei Antena 1. Cine este și cu ce se ocupă

Noul sezon al emisiunii MediCOOL este pe cale să înceapă. Antena 1 a anunțat că de data această, echipei deja consacrate i se va alătura încă un membru.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Urania Cremene, unul dintre cei mai mari specialiști în parenting  din România. La rândul ei mamă, aceasta este autoarea All About Parenting, primul program de acest fel din țara noastră și care se bazează pe cele mai recente cercetări în știința motivației.

Până acum, telespectatorii i-au putut urmări pe dr. Mihai Pautov, medic specialist în chirurgie generală, dr. Elena Popa, medic specialist dermato-venerologie şi estetică medicală,  dar și pe Carmen Brumă, autor programe de slăbit. 

ADVERTISEMENT

„Am acceptat acest proiect tocmai pentru că atât eu, cât și doctorul Mihail Pautov, dar și ceilalți coprezentatori, împărtășim aceleași valori care se axează în jurul cercetării și științei.

Avem în noi dorința de a ajuta oamenii să ajungă la studii și informații validate științific, dar într-o manieră interactivă, distractivă, prin multe exemple și experimente.

ADVERTISEMENT

Mai exact, vom face edutainment, educație prin divertisment”, a explicat Urania Cremene, conform libertatea.ro. 

Urania Cremene va modera rubrica de parenting în emisiunea MediCOOL

În cadrul show-ului MediCOOL, Urania Cremene va fi responsabilă cu rubrica de parenting. Aceasta își dorește să-i învețe pe părinți cum să-i crească pe cei mici și cum să-i ajute să se dezvolte sănătos și armonios.

ADVERTISEMENT

„Ne dorim să aducem familia, cu tot ce înseamnă ea, în contextul sănătății, per ansamblu. Vom vorbi despre cum putem avea copii echilibrați, în familii echilibrate, și cum îi putem crește sănătoși, emoțional și fizic.

Deci vom aborda subiecte variate și de interes, de la ce putem pune în pachețelul de școală, până la cum ne asigurăm că cei mici știu ce au de făcut pentru sănătatea lor”, a adăugat Urania Cremene.

ADVERTISEMENT
Tags: