Fotbal international

Cine l-ar putea înlocui pe Solskjaer la Manchester United. A făcut performanță în Premier League

06.10.2020 | 23:35
Cine lar putea inlocui pe Solskjaer la Manchester United A facut performanta in Premier League
ADVERTISEMENT

Manchester United i-a găsit înlocuitor lui Ole Gunnar Solskjaer, tehnicianul dorit de „diavoli” fiinde unul cu mare experiență la nivel de Premier League.

United a suferit o înfrângere istorică în etapa a 4-a din Premier League. Tottenham a învins-o cu 6-1, dar umilința este cu atât mai mare cu cât pe banca tehnică a lui „Spurs” se află nimeni altul decât Jose Mourinho, fostul antrenor de pe „Old Trafford”.

ADVERTISEMENT

Imediat după eșecul drastic suferit în weekend au apărut multe voci care cereau îndepărtarea lui Ole Gunnar Solskjaer de la cârma echipei, fapt ce acum pare inevitabil.

Înlocuitorul lui Solskjaer a făcut performanță în Premier League

Conform surselor de pe lângă formația din Manchester, Mauricio Pochettino este tehnicianul ales de către United să îl înlocuiască pe Solskjaer la conducerea echipei. Înlocuirea se poate produce în noiembrie, dar nu este exclus ca Solskjaer să fie demis chiar și mai devreme, dacă rezultatele vor fi în continuare sub așteptări.

ADVERTISEMENT

Norvegianul a preluat-o pe Manchester în 2019, atunci când a impresionat după ce inițial fusese numit doar interimar. În sezonult trecut, Manchester United a încheiat pe locul 3 campionatul intern și a ajuns în 3 semifinale din competiții diferite.

Conducerea clubului a preferat să îi acorde timp lui Solskjaer, acesta fiind privit cu ochi buni de fani și fostele legende, iar suportul la nivel de transferuri nu a fost de mare ajutor.

ADVERTISEMENT

Mauricio Pochettino a mai fost ofertat și de alte cluburi

După despărțirea de Tottenham în noiembrie 2019, unde a petrecut 5 ani și a reușit să ajungă în sezonul 2018-2019 în finala UEFA Champions League, Pochettino a fost ofertat de mai multe cluburi cu nume din fotbalul european.

Juventus și Inter au fost pe urmele sale, ambele fiind dornice să obțină semnătura managerului argentinian în vârstă de 48 de ani. Acesta este recunoscut pentru faptul că impune echipelor la care activează un stil de joc spectaculos și bazat pe ofensivă.

ADVERTISEMENT

Pochettino a refuzat însă toate ofertele venite din afara Angliei, motivul său principal fiind acela că își dorește o revenire în Premier League, campionatul pe care acesta împreună cu staff-ul său îl preferă cel mai mult.

ADVERTISEMENT