Life

Cine locuiește în apartamentul lui Nea Mărin Miliardar de la mare! Video

Apartamentul în care a stat Nea Mărin Miliardar este locuit acum de o cântăreață celebră din România. Avem imagini cu artista din locuința de la mare.
26.07.2023 | 10:30
Cine locuieste in apartamentul lui Nea Marin Miliardar de la mare Video
Cântăreața care locuiește în casa lui Nea Mărin miliardar Fotomontaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Lorenna s-a filmat în apartamentul lui Nea Mărin Miliardar de la malul mării a dezvăluit cum arată locuința. Filmul de comedie Nea Mărin Miliardar a devenit un classic al cinematografiei românești. O parte din acesta a fost filmat la mare, în complexul hotelier Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din Olimp. a deținut titlul de “perla litoralului”, cu toate acestea, o bună perioadă a fost lăsat în paragină. A fost recent recondiționat și a ajuns să primească patru stele. Apartamentul pe care îl deținea Nea Mărin ( n.r. Amza Pellea) a ajuns să fie locuit de o cântăreață cunoscută.

Cine este cântăreața care locuiește în apartamentul lui Nea Mărin Miliardar

De puțin timp, celebrul apartament pe care îl știau toți românii a ajuns să fie locuit de o artistă. Lorenna s-a filmat chiar în camera în care „stătea” Nea Mărin. Se poate observa că pe pereți sunt tablouri cu Amza Pellea impersonându-l pe Nea Mărin.

ADVERTISEMENT

„Văleleu, muică, unde ajusăi? Nea Mărin Miliardarul este aici cu mine, scumpilor! Sunt în apartamentul unde Amza Pellea a filmat filmul acela frumos”, a spus Lorenna într-un clip postat pe Facebook.

Cum a ajuns cântăreața Lorenna să stea în camera lui Nea Mărin Miliardar

Cântăreața Lorenna îmbină distracția cu munca pe litoralul românesc. Artista a fost invitată să cânte la un festival de muzică din Mamaia. Va avea zile pline și seri de spectacole, și, în ciuda oboselii care se va acumula, artista abia așteaptă să cânte până la finalul verii.

ADVERTISEMENT

Lorenna este o cântăreață de muzică de petrecere cunoscută pentru multe melodii. Printre cele mai de succes piese ale sale este melodia „Ia tigaia, na tigaia!” care a strâns aproape trei milioane de vizualizări pe Youtube.

În ultima perioadă, Lorenna a scos multe melodii în limba maghiară care au mare succes. Într-un interviu pentru FANATIK, cântăreața a dezvăluit că a învățat această limbă datorită primului iubit. Bărbatul este ungur și i-a insuflat artistei dragostea pentru limba maghiară.

ADVERTISEMENT

„În clasele V-VIII am avut o colegă de bancă, vecina mea de la blocuri, era unguroaică, iar în spatele meu mai aveam un coleg cu care vorbeam în maghiară.

Colega mea vorbea cu colegul din spate în maghiară și eu tot o întrebam ce i-a zis, dacă m-au bârfit pe mine și eu tot notam în carnețel cuvintele pe care nu le rețineam și așa am învățat.

ADVERTISEMENT

Apoi am avut prietene, prieteni și vorbeau și ungurește și românește. De la ei am prins. Noi avem foarte multe cuvinte împrumutate. Înțeleg, dar nu chiar tot”, povestea Lorenna pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT