Life

Cât costă o noapte de cazare în hotelul în care a fost filmat “Nea Mărin Miliardar”. Perla litoralului românesc are prețuri ireale. Turiștii își fac cruce când află

Cât costă o noapte de cazare în hotelul în care a fost filmat “Nea Mărin Miliardar”. Prețurile sunt uriașe, iar turiștilor nu le vine să creadă.
16.07.2023 | 18:00
Cat costa o noapte de cazare in hotelul in care a fost filmat Nea Marin Miliardar Perla litoralului romanesc are preturi ireale Turistii isi fac cruce cand afla
Cât costă o noapte de cazare în hotelul în care a fost filmat “Nea Mărin Miliardar”. Sursa foto: plaja.ro, Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O noapte de cazare la hotelul unde s-a filmat “Nea Mărin Miliardar” are un preț uriaș. Turiștilor nu le vine să creadă atunci când văd tarifele foarte mari. De altfel, serviciile sunt pe măsură.

Cât costă o noapte de cazare în hotelul în care a fost filmat “Nea Mărin Miliardar”

O parte a celebrului film “Nea Mărin Miliardar” s-a filmat pe litoral, în complexul hotelier Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din Olimp. Hotelul a fost recunoscut ca “perla litoralului”, însă o perioada a fost lăsat în paragină.

ADVERTISEMENT

A fost redeschis în urmă cu trei ani, iar acum turiștii se pot bucura de servicii de patru stele. Pentru a redeschide renumitul hotel, s-au investit 40 de milioane de euro.

În anii ’70, hotelul primea mai ales străini din țările nordice, din Germania Federală și membrii Partidului Comunist. RAAPPS a preluat complexul după Revoluția din 1989, după care a fost luat în gestiune de angajații hotelului.

ADVERTISEMENT

Un om de afaceri din Timișoara a cumpărat hotelul în 2008 pentru suma de 10 milioane de euro, dar nu a făcut nicio investiție. Astfel, în patru ani, hotelul a ajuns să aibă o stea, de la patru stele. Complexul a fost vândut investitorului Mohamad Murad în 2017.

Complexul a fost renovat timp de trei ani, după care a fost redeschis pentru turiști. Prețul pentru o noapte de cazare la acest hotel este destul de mare, în funcție de tipul camerei.

ADVERTISEMENT

De exemplu, pentru minim trei nopți în perioada 5 iulie – 22 iulie 2023, o cameră dublă standard, cu vedere spre stațiune, în Hotel Amfiteatru, costă 165 de euro pe noapte, în regim demipensiune, și 194 de euro la all inclusive light.

O cameră dublă standard, cu vedere spre mare, într-unul dintre cele trei hoteluri ale complexului, costă 171 de euro (demipensiune) sau 200 de euro (all inclusive light).

ADVERTISEMENT

Cei care își doresc o cameră dublă superioară, cu vedere spre piscină sau spre mare, trebuie să plătească 182 de euro (demipensiune) sau 212 euro (all inclusive light), potrivit litoralulromanesc.ro. Prețurile pot ajunge chiar și la 234 de euro pe noapte.

Prețuri mai mari pentru cei care își doresc să închirieze un apartament

Turiștii care vor să închirieze o suită cu 2 dormitoare sau un apartament cu vedere spre piscină/mare, vor plăti 264 euro pe noapte, (minim 3 nopți), respectiv 235 euro (minim 5 nopți) sau 217 euro (minim 8 nopți), în regim de demipensiune. Prețurile sunt valabile pentru perioada 5 iulie – 22 iulie.

Cei care optează pentru regim de demipensiune beneficiază de mic dejun și prânz, care include bufet suedez cu băuturi răcoritoare și alcoolice (bere la draft, vin alb/roșu, vodka, whiskey și aperitiv în timpul meselor).

De asemenea, cei care aleg all inclusive light se bucură de mic dejun, prânz și cină, cu bufet suedez și aceleași băuturi menționate mai sus, mai arată sursa menționată.

ADVERTISEMENT