Life

”Cine să ne unească, ăia care ne fură?” Tudor Chirilă, mesaj tranșant înaintea paradei de 1 Decembrie

Tudor Chirilă, revoltat pe defilarea de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf. Artistul a răbufnit pe social media, de față cu toți
29.11.2023 | 14:00
Cine sa ne uneasca aia care ne fura Tudor Chirila mesaj transant inaintea paradei de 1 Decembrie
Tudor Chirilă a dat de pământ cu parada de 1 Decembrie. Ce l-a revoltat, de fapt, pe artist Sursa foto: Facebook, Inquam Photos/ Daniel Stoenciu
ADVERTISEMENT

Joi, în București va avea loc celebra paradă militară cu ocazia Zilei Naționale a României. Președintele Iohannis va lipsi de la această demonstrație, așa că Tudor Chirilă nu s-a mai putut abține și și-a exprimat liberă părerea despre acest eveniment.

Tudor Chirilă, indignat parada de 1 Decembrie

Tudor Chirilă este recunoscut pentru faptul că își exprimă liber părerile, fără prea multe menajamente. De fiecare dată când simte că un subiect în irită, nu stă prea mult pe gânduri și își face vocea auzită.

ADVERTISEMENT

De data asta, celebrul jurat de la ”Vocea României” este dezgustat de parada militară de 1 Decembrie. Artistul nu s-a ferit să spună că nu îi vede rostul, mai ales în condițiile în care românii nu o duc deloc bine în această țară.

Chirilă a transmis un mesaj tranșant pe social media, în care a subliniat și faptul că mulți români sunt plecați peste hotare. Decizia lor de a părăsi țara a fost influențată de traiul de viață din ce în ce mai greu de aici.

ADVERTISEMENT

Juratul de la PRO TV crede că această paradă este destinată politicienilor pentru că ei sunt singurii care au rămas uniți. Nu pentru că au spirit patriotic, ci pentru că au toți un scop comun. Și anume, acela de a fura.

Tudor Chirilă și-a asumat fiecare replică și nu s-a ferit să spună faptul că nu nu există unitate națională. Pe 1 Decembrie, totul este formal pentru că nimeni nu simte mândria de a trăi într-o țară guvernată de neajunsuri.

ADVERTISEMENT

Artistul nu regretă că a folosit cuvinte dure la adresa așa zisului patriotism

În concepția lui, în ultima vreme, românii sunt mai dezbinați ca niciodată. Cele mai recente evenimente generate de deciziile clasei politice au făcut ca esența națională să se piardă.

Cu riscul de a genera fel de fel de păreri și reacții, Tudor Chirilă a recunoscut că nu va marca această zi de 1 Decembrie. Cu atât mai puțin, să admire parada din zona Arcului de Triumf din Capitală.

ADVERTISEMENT

”Pe bune, cine să ne unească? Ăia care ne fură banii și decența? Nu am ce sărbători. Singura sărbătoare e să fim conștienți că ratăm esența zilei de 1 decembrie: suntem dezbinați. Defilarea e pentru hoți, ei sunt uniți.”, a scris Tudor pe Facebook.

Mesajul postat de juratul de la ”Vocea României” a stârnit un val de dezbateri. Cei care îl urmăresc s-au împărțit în două tabere și nu au lipsit nici cei care au spiritul patriot pregnant.

Însă, așa cum era de așteptat, au fost și voci care au rezonat din plin cu mesajul artistului. În special, cele ale românilor plecați peste hotare.

ADVERTISEMENT