Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cine se califică în turul 3 al Conference League? ”Toate, mai puțin CFR”

Analiștii FANATIK SUPERLIGA au oferit pronosticuri referitoare la soarta echipelor românești în Conference League, aflate la un pas de turul 3 al competiției.
03.08.2023 | 09:52
Cine se califica in turul 3 al Conference League Toate mai putin CFR
Cine se califică în turul 3 al Conference League? ”Toate, mai puțin CFR”
ADVERTISEMENT

Dacă majoritatea celor aflați în studio, alături de Horia Ivanovici, cred că toate echipele românești se vor califica, cel care a făcut notă discordantă a fost fostul fundaș Florin Gardoș. Între timp, Horia Ivanovici a menționat că Sepsi va avea meci greu împotriva celor de la CSKA, în timp ce CFR Cluj se va lupta și cu vremea, pentru că afară vor fi 45 de grade Celsius la ora meciului.

Cine se califică în turul 3 al Conference League?

”Eu cred că Sepsi va avea meci greu împotriva lui CSKA. Meciul este, dacă Farul joacă la ora 19:00, toate joacă Farul. Urartru – Farul de la ora 19:00, Sepsi – CSKA ora 20:00, Adana – CFR Cluj ora 21:00,se pleacă de la 1-1, și bineînțeles FCSB – CSKA 1948 Sofia, care se joacă la ora 21:30. Vedeți vreo surpriză joi?”, și-a întrebat Horia Ivanovici invitații.

ADVERTISEMENT

Dacă Andrei Vochin și Dănuț Lupu au răspuns la unison că se vor califica toate echipele românești, nu de aceeași părere este fostul fundaș al celor de la FCSB, Florin Gardoș. ”Toate, mai puțin CFR”, a fost răspunsul lui Gardoș, moment în care Dănuț Lupu l-a ”tras de mânecă”: ”Toate! Toate mai puțin CFR, cum vine asta?”.

Așadar, prima echipă care nu își permite pași greșiți e Farul Constanța, formație aflată în degringoladă în ultima perioadă. Deși au învins cu 3-2 în meciul tur, elevii lui Gică Hagi par să aibă plumb în ghete după 1-3 cu Poli Iași și amintirea acelui 0-3 cu Sheriff Tiraspol din UCL.

ADVERTISEMENT

De altfel, casele de pariuri simt această nesiguranță a Farului și oferă o cotă de 2.40 pentru victoria lui Urartru, comparativ cu 3.00 pentru Farul, deși Farul e cotată la peste 21 de milioane de euro, iar armenii de la Urartru sunt cotați la puțin peste 6 milioane de euro. Puțin mai sigură cota pentru calificare, în condițiile în care Farul are 1.35, iar armenii primesc 3.00. Partida începe de la ora 19:00 și va fi transmisă de Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

A doua partidă a zilei, cea dintre Sepsi și CSKA Sofia, va începe la ora 20:00 și va fi transmisă de Prima Sport 3 și Digi Sport 3. Aici lucrurile par relativ sigure pentru Sepsi, după 2-0 în deplasare, astfel că și casele de pariuri o văd favorită pe Sepsi atât pentru victorie, cu o cotă de 2.50, dar și pentru calificare, cu o cotă de 1.05.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță cea mai grea misiune o vor avea cei de la CFR Cluj, care vor da piept cu super echipa Adana Demirspor. Pe lângă un stadion plin cu peste 30.000 de oameni, cei de la CFR vor avea bătăi de cap și cu canicula, pentru că la ora meciului se anunță peste 30 de grade Celsius. Strict vorbind de valoarea loturilor, CFR pornește cu un mare handicap (o valoare de 18.9 milioane de euro a lotului, comparativ cu Adana – 40 milioane de euro), iar casele de pariuri știu asta. În consecință, turcii sunt favoriți pentru victorie, cu o cotă de 1.75, dar și pentru calificare, cu o cotă de 1.35. Cei care au încredere în CFR pot risca pe o cotă de 3 pentru calificare. Partida va fi transmisă de la ora 21:00 pe Digi Sport 2 și Prima Sport 2.

Ultima partidă a zilei, cea dintre FCSB și CSKA 1948 Sofia, va fi de la ora 21:30 și va fi transmisă de Digi Sport 1 și Prima Sport 1. În condițiile în care meciul se va disputa fără spectatori, FCSB primește o cotă la victorie de 1.65, însă pentru calificare lucrurile par destul de sigure după 1-0 în tur, mai exact o cotă de 1.08.

ADVERTISEMENT

De altfel, Gigi Becali anunța în direct la FANATIK SUPERLIGA că se va lăsa de fotbal și se va ”apuca de oi” dacă echipa sa va fi eliminată de CSKA 1948 Sofia. ”Un mic antrenament. Dacă am emoții când i-am bătut acolo și când i-am văzut cum sunt, atunci mă las de fotbal și-mi văd de treaba mea și mă apuc de oi.

”Veniți și mă filmați pe câmp cum pasc oile. Băgați pe Tik Tok acum, dacă ne bat bulgarii mă las de fotbal și mă apuc de oi. Așa ar trebui, înțelegi? Prea mare diferența Horia, tu nu ai văzut că ei au scăpat singuri și nici măcar, când au văzut că rămâne singuri cu portarul a încremenit cu mingea la picior. Normal, vom juca cu cea mai bună echipă”, a transmis Gigi Becali.

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA e în direct și în exclusivitate în fiecare luni, marți și vineri de la ora 10:30, iar în fiecare luni este urmată de MAX Profeţiile lui Mitică, un podcast de real succes la public în care Horia Ivanovici îl provoacă, faţă în faţă, 1 la 1, pe Dumitru Dragomir, pe tema subiectelor momentului. Pentru cei care au ratat emisiunea, aceasta va fi în premieră pe canalul de Youtube Fanatik, precum și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici Oficial și Fanatik.

Cine se califică în TURUL 3

ADVERTISEMENT