Sport

Ciobotariu, încrezător înainte de Sepsi – CSKA Sofia: ”Ar trebui să arătăm bine”

Liviu Ciobotariu a vorbit despre meciul retur Sepsi - CSKA Sofia și a dezvăluit că jucătorii săi sunt foarte motivați pentru a merge mai departe.
02.08.2023 | 22:25
Ciobotariu increzator inainte de Sepsi  CSKA Sofia Ar trebui sa aratam bine
Liviu Ciobotariu a vorbit despre meciul retur Sepsi - CSKA Sofia și a dezvăluit că jucătorii săi sunt foarte motivați pentru a merge mai departe. Sursă foto: captură video Facebook Sepsi OSK
ADVERTISEMENT

Covăsnenii au avantajul succesului obținut în capitala Bulgariei, scor 2-0, și au posibilitatea să presteze un joc la așteptare prin care să-și surprindă adversarul pe contraatac, așa cum s-a întâmplat la partida de campionat cu Dinamo.

Ce așteaptă Liviu Ciobotariu de la meciul Sepsi – CSKA Sofia

În conferința premergătoare întâlnirii Sepsi – CSKA Sofia, din manșa secundă a turului 2 preliminar din Conference League, Liviu Ciobotariu a lăsat să se înțeleagă că se teme de schimbarea de antrenor pe care au făcut-o bulgarii după eșecul din tur.

ADVERTISEMENT

”Este clar că ne aşteaptă un joc greu, sunt convins că va fi mult mai dificil decât la Sofia, pentru că întâlnim o echipă care a schimbat antrenorul după meciul cu noi şi clar că jucătorii vor să demonstreze că merită să joace, plus faptul că noi am câştigat în deplasare la o diferenţă de două goluri…

Ei vor dori să vină să-şi ia revanşa. Este clar că va fi un joc greu pentru noi. Însă jucăm acasă, suntem în faţa unei mari performanţe pe care ne-o dorim. Avem în spatele nostru un stadion plin, vor fi 7-8.000 de suflete care ne vor încuraja.

ADVERTISEMENT

Avem un moral bun, suntem într-o pantă ascendentă şi ne dorim foarte mult să mergem mai departe şi să eliminăm CSKA. Suntem foarte motivaţi, echipa arată foarte bine. Am mare încredere în jucătorii mei.

Mâine va trebui să lăsăm ultima picătură de energie pe teren, să luptăm, să fim pragmatici şi să punem probleme adversarului. În mod normal ar trebui să arătăm bine. Am încercat să menajez jucători pentru a avea prospeţime”, a declarat Ciobotariu.

ADVERTISEMENT

Bulgarii nu au depus armele

Meciul Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – CSKA Sofia, din manșa secundă a turului 2 preliminar din Conference League, se va desfășura joi, 3 august, de la ora 20:00. Învingătoarea va juca în turul următor cu câștigătoarea dublei dintre Torpedo Kutaisi (Georgia) și FC Aktobe (Kazakhstan).

De partea cealaltă, Filip Filippov, directorul executiv al lui CSKA Sofia, este încrezător în calificare. Oficialul bulgarilor a remarcat schimbarea care a avut loc odată cu venirea lui Nestor El Maestro pe bancă.

ADVERTISEMENT

Oficialul vicecampioanei Bulgariei a recunoscut că eliminarea prematură din cupele europene ar reprezenta un eșec pentru CSKA Sofia. Filippov a urmărit partida lui Sepsi din campionat, scor 3-0 cu Dinamo, însă crede că partida de joi va fi altfel.

ADVERTISEMENT