Sport

Cine se ridică la nivelul așteptărilor? Cele mai tari pariuri speciale pentru duelul Croația – Spania

Croația și Spania sunt două dintre naționalele care până acum nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Cele două își pot lua revanșa la Copenhaga, acolo unde se vor lupta pentru un loc în sferturile Euro 2020
27.06.2021 | 18:54
Cine se ridica la nivelul asteptarilor Cele mai tari pariuri speciale pentru duelul Croatia  Spania
ADVERTISEMENT

În ciuda formei mai puțin bune pe care cele două echipe au arătat-o în faza grupelor, Croația – Spania rămâne în continuare unul dintre duelurile de foc din optimile Euro 2020. Meciul e programat să se dispute la Copenhaga, pe Parken Stadium, de la ora 19:00.

La confruntarea dintre vicecampioana mondială și „Furia Roja” vor asista aproximativ 25 de mii de spectatori. Temperatura din capitala Danemarcei va fi una optimă pentru fotbal, 24 de grade Celsius, astfel că fotbaliștii celor două reprezentative n-ar trebui să aibă probleme din acest punct de vedere.

ADVERTISEMENT

Croația sau Spania, cine își spală păcatele și merge în sferturile Euro 2020?

Croația a ieșit cu emoții din Grupa D, acolo unde le-a înfruntat pe Anglia, Cehia și Scoția. În meciul de debut de la turneul final, vicecampioana mondială a pierdut reeditarea semifinalei de la World Cup 2018. Naționala Albionului s-a impus cu 1-0.

După înfrângerea cu naționala lui Gareth Southgate, pentru croați a urmat o nouă reprezentație modestă. Partida contra Cehiei s-a terminat doar cu o remiză, scor 1-1. Fotbaliștii lui Zlatko Dalic au ieșit la rampă abia în etapa a treia, atunci când au învins-o pe Scoția (3-1) și au obținut biletele către optimi.

ADVERTISEMENT

Croația a terminat pe locul 2 Grupa D, cu patru puncte trei mai puține decât Anglia și are multe de demonstrat dacă vrea să spere la o performanță celei de la ultimul Mondial, având în vedere că a luat gol la fiecare meci jucat până acum la Euro 2020.

Casa Pariurilor oferă o cotă de 5,10 pentru ca Spania să nu înscrie niciun gol în poarta Croației.

ADVERTISEMENT

„Furia Roja” e încă în hibernare

De cealaltă parte, naționala Spaniei e departe de cea care reușea să câștige două titluri europene și unul mondial. Dacă altădată ofensiva era punctul forte al ibericilor, acum, aceștia arată mai bine în apărare. La fel ca și adversara din optimi, Spania s-a calificat după ce a obținut prima victorie în ultima rundă.

Naționala lui Luis Enrique nu a pierdut niciun meci din Grupa E, dar au terminat pe locul 2, cu cinci puncte, la două lungimi de liderul Suedia. Spaniolii au debutat la Euro 2020 contra nordicilor, cu care nu au înregistrat decât o remiză albă.

ADVERTISEMENT

Egal au făcut ibericii și cu Polonia, scor 1-1, într-o partidă în care Gerard Moreno a ratat o lovitură de pedeapsă. Prima și singura victorie de la Euro 2020 a venit în fața Slovaciei, scor 5-0. Casa Pariurilor oferă o cotă de 1,85 pentru pronosticul „se marchează în ambele reprize”.

Totuși, Luis Enrique are și câteva motive pentru care să își laude elevii, care au ajuns să aibă o serie de 11 meciuri consecutive fără înfrângere și au pierdut o singură dată în ultimele 27 de partide, cu Ucraina, în UEFA Nations League.

Spania este naționala de la turneul final care are cea mai bună posesie, 68,7%. Pe locul 2 în acest clasament este Germania, 61,3%, podiumul fiind completat de Belgia, 57,7%. 2,58 este cota oferită de Casa Pariurilor pentru „0-0 scor corect în prima repriză”.


  • (P) 4,75 este cota oferită de Casa Pariurilor pentru pronosticul „Spania să câștige, Peste 2,5 goluri și Peste 9,5 cornere”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT