Life

Cine sunt cântăreții de muzică populară care au murit în accidentul din Suceava. Vlăduța Lupău: ”Dumnezeu să-i ducă la cerul Lui”

Cine sunt artiștii de muzică populară care au decedat în accidentul produs în Suceava. Mesajul transmis de Vlăduța Lupău.
22.08.2023 | 08:25
Cine sunt cantaretii de muzica populara care au murit in accidentul din Suceava Vladuta Lupau Dumnezeu sai duca la cerul Lui
Cine sunt artiștii de muzică populară care au decedat în accidentul produs în Suceava. Mesajul transmis de Vlăduța Lupău. Sursa foto: Instagram / Antena 3 CNN. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine sunt cântăreții de muzică populară care au murit în accidentul din Suceava. Vlăduța Lupău a lăsat o postare sfârșietoare după ce a aflat vestea nefericită, rugându-se ca Dumnezeu să-i ducă pe cei patru tineri la cerul Lui.

Cine sunt artiștii de muzică populară care au decedat în accidentul produs în Suceava. Mesajul transmis de Vlăduța Lupău

Cine sunt artiștii de muzică populară care au decedat în accidentul produs în Suceava, pe DN 17, în apropierea comunei Dorna Candrenilor. Cei patru tineri decedați erau membri ai Ansamblului Florile Bucovinei din Rădăuți. Al cincelea este în stare gravă la spital.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor furnizate de Monitorul de Suceava, cântăreții se întorceau de la Zilele orașului Târnăveni, unde au susținut un moment artistic. Din păcate, mașina în care se aflau a intrat cu putere într-un stâlp de electricitate de pe marginea drumului.

Cele patru persoane care și-au pierdut viața duminică spre luni, în jurul orei 03:30, sunt Robert Ionel Mafteian, de 20 de ani, care ar fi fost șoferul autoturismului, Maria Balan, de 26 de ani, Ioana Tiperciuc, de 18 ani. Cei trei au murit la fața locului.

ADVERTISEMENT

A patra victimă a accidentului din Suceava, Andrei Pintilescu, în vârstă de 31 de ani, a fost preluat de Ambulanță, însă nu a mai putut fi salvat de cadrele medicale și a decedat la spital. Al cincilea pasager,  Ștefan Tanasiev, de 29 de ani, este în stare gravă, dar stabil și conștient.

Cei patru artiști morți în accidentul din Suceava
Ei sunt cei patru artiști morți în accidentul din Suceava. Sursa foto: monitorulsv.ro

Vlăduța Lupău, mesaj după moartea celor 4 tineri artiști

Vlăduța Lupău a transmis un mesaj emoționant după moartea celor 4 tineri artiști de muzică populară din Suceava, precizând că a trecut pe lângă mașina lor când se întorcea acasă la rândul său de la un spectacol.

ADVERTISEMENT

„Dumnezeu să-i ducă la cerul Lui! Până acum au dansat pentru noi, de acum înainte vor dansa pentru îngeri! Suntem alături măcar cu sufletul de Ansamblul Folcloric Florile Bucovinei.

Aseară, când veneam de la Suceava spre Cluj, undeva la 03:00 spre dimineață a fost un accident în fața noastră la patru mașini distanță. Ei erau…”, a scris interpreta de muzică populară pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Renumita solistă a lăsat și o imagine cu cei 4 tineri care și-au pierdut viața în urma accidentului de zilele trecute, în Suceava. Momentan nu se știe dacă vedeta îi cunoștea personal, însă nu-i vine să creadă că s-a produs o asemenea tragedie.

ADVERTISEMENT