Life

Cine sunt finaliștii de la Casa Iubirii? Andreea Mantea a făcut marele anunț despre concurenți

Cine sunt concurenții care luptă pentru premiul de la Casa Iubirii? Andreea Mantea le-a spus numele în urmă cu puțină vreme.
13.01.2023 | 23:34
Cine sunt finalistii de la Casa Iubirii Andreea Mantea a facut marele anunt despre concurenti
Cine sunt concurenții care luptă pentru premiul de la Casa Iubirii? Andreea Mantea le-a spus numele. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cine sunt finaliștii show-ului matrimonial de la Kanal D? Prezentatoarea emisiunii a făcut marele anunț despre concurenți, dar și ce alte surprize le-a mai pregătit telespectatorilor. Când apare al doilea sezon pe micile ecrane.

Cine sunt concurenții care luptă pentru premiul de la Casa Iubirii? Andreea Mantea le-a spus numele

Finaliștii din Casa Iubirii au fost aleși de cei din fața micilor ecrane, în urma voturilor, Larisa, Nicoleta, Bianca, Sorin și Ionuț fiind 5 dintre participanții care urmează să lupte în marea finală de duminică, 15 ianuarie.

ADVERTISEMENT

În ediția de vineri, 13 ianuarie, gazda show-ului a dezvăluit care este ultimul candidat care are șansa să pună mâna pe suma de 75.000 de euro. Mai exact, este vorba de încă un băiat care va păși alături de ceilalți concurenți, și anume Radu.

„Până în acest moment avem toate cele trei fete, avem doi băieți, ne mai trebuie cel de-al treilea băiat! Dragi telespectatori ați votat și ați decis! Ultimul concurent care intră în Marea Finală!

ADVERTISEMENT

Pentru acest loc se bat trei băieți, Flavius, Radu și Emanuel! Unul pare ușor indiferent, unul nu mai are aer… Cel care merge în Marea Finală alături de ceilalți cinci este… Radu!”, a spus Andreea Mantea, notează kanald.ro.

Marea finală de la Casa Iubirii se va difuza duminică, 15 ianuarie, de la ora 16:00, dar și de la ora 19:00. Telespectatorii abia așteaptă să afle care este deznodământul.

ADVERTISEMENT

Casa Iubirii, surprize pentru finaliști. Dezvăluirea prezentatoarei

Casa Iubirii pregătește surprize speciale pentru cei 6 finaliști. Andreea Mantea a dezvăluit că patru dintre ei au posibilitatea să meargă în sezonul următor, care debutează luni, 16 ianuarie, pentru a-și căuta sufletul pereche.

Bianca și Radu sunt doar doi dintre concurenții care au răspuns afirmativ. Asta înseamnă că tânăra renunță la Alin pentru totdeauna. Frumoasa șatenă este sigură că a luat decizia potrivită din acest punct de vedere.

ADVERTISEMENT

„Mă gândesc că dacă eu am dubii, deja este un răspuns! Acum că am făcut, răspunsul meu ar trebui să fie sută la sută!”, a spus participanta de la Kanal D, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT