News

Cine sunt Mihai Mija şi Diana Velica, românii invitați la petrecerea organizată de Elon Musk la castelul Bran

Mihai Mija şi Diana Velica sunt cei doi români care au fost invitați la petrecerea organizată de cel mai bogat om al planetei, Elon Musk, la castelul Bran.
31.10.2022 | 09:43
Cine sunt Mihai Mija si Diana Velica romanii invitati la petrecerea organizata de Elon Musk la castelul Bran
Doi români, printre cele 300 de persoane invitate la petrecerea organizată de Elon Musk. Sursa foto: protv.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Peste 300 de persoane s-au aflat, duminică seara, la castelul Bran, acolo unde cel mai bogat om al planetei, Elon Musk, ar fi organizat o petrecere cu ocazia Halloween.

Doi români, printre cele 300 de persoane invitate la petrecerea organizată de Elon Musk la castelul Bran. Cine sunt Mihai Mija şi Diana Velica

În ciuda faptului că fondatorul Tesla și noul deținător al Twitter ar fi absentat de la eveniment, în locația din apropiere de Brașov și-au făcut prezența foarte multe alte personalități.

ADVERTISEMENT

Au fost prezenți miliardari cunoscuți, actori și regizori de la Hollywood, precum și vedete din lumea muzicii. Printre aceste persoane de prim-plan s-au aflat și doi români. E vorba de Mihai Mija şi Diana Velica.

Primul este brand partnership manager pentru evenimente din industriile creative. Acesta are un vas portofoliu de evenimente printre care se numără ShortsUP, Street Delivery, Garana Jazz Festival şi Vfair, conform Zf.ro.

ADVERTISEMENT

Încă de sâmbătă seara, Mihai Mija a postat mai multe fotografii de la petrecerea organizată la Stâna Turistică Sergiana, din apropiere de Bran.

În ceea ce o privește pe Diana Velica, de numele ei se leagă ducerea României la festivalul Burning Man, organizat în deşertul Nevadei.

ADVERTISEMENT

Anual, peste 75.000 de oameni participă la Burning Man, un eveniment care are loc începând cu 25 august şi până pe 2 septembrie.

Adeseori, la acest festival pot fi întâlnite vedete şi importanţi oameni de afaceri, precum Elon Musk, sau fondatorii Google.

ADVERTISEMENT

Ce nume importante au participat la petrecerea miliardarilor de la Castelul Bran

Dacă Elon Musk nu a mai ajuns, la castelul Bran au fost prezente alte nume importante.

Duminică seara, invitații de la petrecere au ajuns cu câteva ore înainte de începerea evenimentului. Costumați în diferite personaje, de la Dracula, regi sau prințese, aceștia au fost fost duși mai întâi la un restaurant din zonă, unde au luat cina.

Apoi s-au strâns la castel. Printre vedetele care au putut fi văzute s-au numărat: Peter Thiel, fondatorul PayPal, cu o avere de 7 miliarde dolari, Sergey Brin, fondatorul Google, Steve Jurvetson, fondator Hotmail, în prezent în board-ul Space X, Elle Macpherson, actriţă, sau Julia Sandstrom, actriţă şi Dj.

ADVERTISEMENT
Tags: