Life

Cine sunt nașii de la nunta Alexandrei Stan. Artista a spus și ce rochie va purta la petrecere

Cine sunt nașii de la nunta Alexandrei Stan. Artista a spus cum i-a ales, dar a dat și alte detalii despre petrecerea de nuntă.
20.07.2021 | 15:09
Cine sunt nasii de la nunta Alexandrei Stan Artista a spus si ce rochie va purta la petrecere
ADVERTISEMENT

Alexandra Stan a vorbit despre petrecerea sa de nuntă și a dezvăluit detalii despre nașii de cununie, dar și despre rochia de mireasă pe care vrea să o poarte.

Alexandra Stan, detalii despre petrecerea de nuntă. Ce rochie va purta

Alexandra Stan a dat mai multe detalii despre petrecerea sa de nuntă, având în vedere că ea s-a căsătorit în mare secret, la primărie și la biserică, dar nu a avut parte de nicio celebrare.

ADVERTISEMENT

Așa că ea, și soțul ei, au stabilit că poate ar fi momentul să țină o petrecere dedicată nunții lor, ținând cont și de faptul că restricțiile sunt mai blânde și acum evenimentele pot avea mai multe persoane invitate.

Vedeta a povestit că ar vrea o ceremonie pe plajă, la malul mării, pentru că atât ea, cât și soțul ei, sunt îndrăgostiți de mare. De altfel, artista este originară din Constanța.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vedeta a spus și ce rochie va purta la petrecerea de sărbătorire a nunții sale. De această dată, ea vrea să arate ca o prințesă, și, mai mult decât atât, are deja în minte modelul de rochie pe care dorește să îl poarte.

„Acum îmi doresc să fiu prințesă. Îmi doresc să am o rochie clasică, mare, cu corset, cum a avut Mariah Carey la prima ei nuntă. Și, bineînțeles, nu ne dorim nimic ieșit din comun, dar vrem să fie pe plajă”, a spus cântăreața, pentru Viva.

ADVERTISEMENT

Cine sunt nașii Alexandrei Stan. Vedeta a apelat la un preot pentru a găsi

Alexandra Stan și soțul ei nu găseau pe nimeni care să le fie nași de cununie, așa că ei au apelat la ajutorul părintelui Zenovie din județul Neamț, care i-a îndrumat spre o familie credincioasă cu doi copii, din București.

„Chiar au fost aleși cu ajutorul părintelui Zenovie, de la Mănăstirea Nechit, din județul Neamț, care ni i-a recomandat pentru că nu ne găseam nași, fiind totul foarte din scurt.

ADVERTISEMENT

Este o familie foarte frumoasă, care locuiește în București, au doi copii, sunt doi oameni respectuoși, tineri, credincioși. Sunt parte din familie deja”, a dezvăluit artista.

Vedeta s-a căsătorit în mare secret, cu Emanuel Necatu, în vârstă de 35 de ani. Acesta ar fi cerut-o în căsătorie din luna aprilie, iar de curând ei și-au unit destinele.

ADVERTISEMENT